ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

18 March, 2023 - 23:00

Categories: 

Πέρασε «αέρας» στην κορυφή η Ντόρτμουντ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν ασταμάτητη απέναντι στην Κολωνία και την συνέτριψε με το εντυπωσιακό 6-1 στο «Βεστφαλενσταντιόν», επιστρέφοντας, παράλληλα, στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς μπήκαν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι και «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Γκερέρο στο 15' και δύο λεπτά αργότερα, ο Σεμπάστιαν Άλερ διπλασίασε το προβάδισμα των γηπεδούχων. Οι φάσεις των Βεστφαλών διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 32' ο Ρόις έκανε το 3-0 με ένα όμορφο τελείωμα, ενώ ο Μάλεν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με το δικό του γκολ στο 36'. Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να συνέρχονται από το σοκ των συνεχόμενων τερμάτων και μείωσαν χάρι στο γκολ του Σέλκε τρία λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου μέρους.

Με την νίκη να βρίσκεται στα χέρια τους, οι Βεστφαλοί έριξαν ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, διατηρώντας το προβάδισμα και κάνοντας περιοδικές επισκέψεις στην εστία του γξξξλγξ. Δύο γρήγορα γκολ των Άλερ και Ρόις στο 69' και το 70' έγραψαν το 6-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να σημαδέψουν το σκορ με τις δύο καλές στιγμές που είχαν προς το τέλος του αγώνα.

Μόνη πρώτη η Ντόρτμουντ με 53 βαθμούς, αν και θα χάσει την θέση της εάν η Μπάγερν κερδίσει αύριο στην έδρα της Μπάγερν Λεβερκούζεν. Ταπεινωτική ήττα για την Κολωνία που δεν έχει ακόμη ξεφύγει από την προοπτική του υποβιβασμού.