ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

13 March, 2023 - 01:17

Categories: 

Πέρασε και από το "San Mamés" η ασταμάτητη Μπαρτσελόνα

Μεγάλο διπλό πέτυχε η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο επικρατώντας δύσκολα με 0-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά η Μπαρτσελόνα κατάφερε και ισορρόπησε και στην συνέχεια κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45+1', ο Ραφινια αξιοποίησε άψογα την πάσα του Μπουσκετς στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη, η Μπιλμπάο έπρεπε να αντιδράσει αλλά η Μπαρτσελόνα μέχρι το 70' δεν της άφησε καθόλου περιθώρια για την ισοφάριση. Αυτό βέβαια μέχρι το 70' καθώς η Μπιλμπάο βγήκε μπροστά και απείλησε, ενώ επίσης κατάφερε να σκοράρει με τον Ινακι Γουίλιαμς στο 89'. Το VAR όμως, γύρισε την φάση πίσω και έδωσε φάουλ το χέρι που έκανε ο Μουνιαιν λίγο πριν την επίτευξη του γκολ. Έτσι το 0-1 υπέρ των Μπλαουγκράνα παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτό το τρόπο, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο +9 από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται ότι δύσκολα θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο παρέμεινε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και ειδικότερα στην 9η θέση με 33 βαθμούς.