ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

24 March, 2023 - 11:51

Categories: 

Πήραν το διπλό και την ρεβάνς οι Άγγλοι

Πολύ σημαντική νίκη, αλλά και «ρεβάνς» για τον χαμένο τελικό του Γιούρο πήρε η Αγγλία, καθώς επικράτησε με 1-2 της Ιταλίας στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

Τα «τρία λιοντάρια» ήταν ποιοτικά ανώτερα στο πρώτο μέρος και έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους, απειλώντας με τους Σάκα και Μπέλινχαμ. Το γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 13' ο Ντέκλαν Ράις νίκησε τον Ντοναρούμα και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Οι Ιταλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν κατάφεραν να «δοκιμάσουν» τον Πίκφορτ στο πρώτο μέρος. Στο 44' μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ από τα έντεκα μέτρα ο Χάρι Κέιν.

Οι Ιταλοί βγήκαν πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσαν στο 56' με το όμορφο τελείωμα του Ρετέγκι. Οι Άγγλοι από την μεριά τους, περιορίστηκαν σε ένα παθητικό ρόλο, αφού δεν είχαν καμία τελική στο δεύτερο 45λεπτο. Ήταν, ωστόσο, πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά και παρόλο που χρειάστηκε να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα εξαιτίας της αποβολής του Σο, κατάφεραν να κρατήσουν το 1-2 και να φύγουν με τους τρεις πόντους από την Νάπολι.

Στην πρώτη θέση του ομίλου με τρεις πόντους το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, χωρίς βαθμούς οι πρωταθλητές Ευρώπης στην πρώτη αγωνιστική.