ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

5 June, 2023 - 13:51

Categories: 

Πήραν το Game 2 οι Heat βάζοντας φωτιά στους τελικούς

Σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι στο οποίο οι Heat φάνηκαν αρκετά κουρασμένοι από την σειρά με τους Celtics, στο δεύτερο παιχνίδι σήμερα τα ξημερώματα είχαν δυνάμεις και νίκησαν 108-111 τους Nuggets μέσα στο Ντένβερ.

Αναλυτικότερα, το παιχνίδι μέχρι ακόμα και την τρίτη περίοδο ήταν αρκετά κλειστό με τις δύο ομάδες να βάζουν πάνω την άμυνα από την επίθεση. Το σκορ κυμαινόταν σε πολύ κοντινά επίπεδα μέχρι και το 10ο λεπτό της τέταρτης περιόδου. Εκεί, οι Heat με το σκορ 85-78, έτρεξαν ένα σερί 12-0 και έμειναν μπροστά μέχρι το τέλος. Ο Murray μονάχα στο τέλος βρήκε ρυθμό και προσπάθησε να βάλει τους γηπεδούχους και πάλι στο ματς αλλά ο αγώνας είχε κριθεί. Για ακόμα ένα παιχνίδι, ξεχώρισε η ομαδική δουλειά των Heat καθώς Vincent, Adebayo και Butler σημείωσαν πάνω από 20 πόντους βοηθώντας φυσικά και στο αμυντικό κομμάτι. Ο Porter Jr. και ο Murray δεν μπήκαν σχεδόν καθόλου στην εξίσωση του αγώνα σε αντίθεση με τον Jokic ο οποίος σημείωσε 41 πόντους μαζεύοντας και 11 ριμπάουντ. Παρά την ακόμα μια μυθική εμφάνιση του Σέρβου, σήμερα ήταν ιδιαίτερα μόνος του χωρίς κάποια βοήθεια. 

Ισοφάριση 1-1 και η σειρά πλέον πηγαίνει στο Μαϊάμι με τους Heat να έχουν πετύχει ένα break ανακτώντας το προβάδισμα στην σειρά, η οποία αναμένεται να κρύβει αρκετές ακόμα εκπλήξεις.

Game 3 8/6 

Miami Heat - Denver Nuggets (1-1) (3:30)

 

Διοργάνωση: