ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 February, 2023 - 18:45

Categories: 

Πήρε εισιτήριο για τον τελικό η Βουλιαγμένη

 

Έβαλε... πλώρη για το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας της η Βουλιαγμένη! Οι παίκτριες της Κικής Λιόση ήταν σαρωτικές απέναντι στον Εθνικό επικρατώντας 13-5 στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Πάτρας και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους στον τελικό ο οποίος θα προκύψει από τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό μεταξύ του Αλίμου και του Ολυμπιακού.

Ανώτερες σε ολόκληρη τη διάρκεια του ημιτελικού οι παίκτριες της Βουλιαγμένης που βρέθηκαν στα μέσα του τέταρτου οκταλέπτου να προηγούνται με 10 γκολ διαφορά (13-3).

 

 

Το ματς:

H εκκίνηση του πρώτου οκταλέπτου ήταν εντυπωσιακή καθώς το σκορ βρέθηκε γρήγορα στο 1-1 με τα γκολ της Στρατιδάκη και της Μπορίσοβα. Ωστόσο η ομάδα της Κικής Λιόση έδειξε άμεσα ότι βρίσκεται στην Πάτρα για το τρόπαιο και ευτύχισε να φέρει το σκορ στο 5-1 με τα γκολ των Γιαννοπούλου, Ελληνιάδη, Αγγελίδη και Ριτζ.

Το σκηνικό ήταν παρόμοιο και στο δεύτερο οκτάλεπτο με τη Βουλιαγμένη να κάνει επίδειξη δύναμης και να έχει επί μέρους σκορ 4-1 το οποίο διαμορφώθηκε χάρη στην εκτελεστική δεινότητα της Έιμι Ριτζ που είχε ως άξιες συμπαραστάτριες την Σταματίνα Καϊάφα και Αριάδνη Καραμπέτσου που έφερε το σκορ στο 9-2.

Αρκετά πιο κλειστό ήταν το τρίτο οκτάλεπτο με την Βουλιαγμένη να φτάνει γρήγορα στο 11-2 χάρη στα δύο γκολ της Ράιτ. Η Άλκηστη Μπενέκου μείωσε σε 11-3 για τον Εθνικό.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο με όλα να έχουν κριθεί η Βουλιαγμένη ανέβασε τη διαφορά στα 10 γκολ με την Γιαννοπούλου και τη Στρατιδάκη να φέρνουν το σκορ στο 13-3.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι παίκτριες του Εθνικού ήταν να πετύχουν τα δύο τελευταία τέρματα για την ομάδα τους με σκόρερς την Μπορίσοβα και την Κατσιμπρή για το τελικό 13-5.

 

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 1-4, 1-2, 2-2

Εθνικός Πειραιά (Στέφανο Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Α 1, Ρακιντζή, Κανετίδου, Μπενέκου Ι, Άντριους, Μπεκρή, Κατσιμπρή 1, Κλαψιανού

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 4, Βιδάλη, Ράιτ, Στρατιδάκη 3, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη 1, Πάτρα Ε, Μαρκατσέλη, Κρασσά