ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 May, 2023 - 16:29

Categories: 

Πήρε εξιτήριο ο Ρότα

Άκρως ενθαρρυντικά είναι νέα που προκύπτουν στην ΑΕΚ  για τον Λάζαρο Ρότα. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ πήρε το πρωί της Δευτέρας εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο διανυκτέρευσε μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο ισόπαλο χωρίς τέρματα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Από το χτύπημα του Μπερνάρ ο διεθνής άσος αιμορράγησε, του τοποθετήθηκαν ράμματα, ενώ στη συνέχεια ζαλιζόταν και είχε απώλεια μνήμης για περίπου 15 λεπτά, με τους γιατρούς να κρίνουν σκόπιμο να μείνει το βράδυ στο νοσοκομείο για να είναι υπό παρακολούθηση.

ΛΚατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ένιωθε πολύ καλύτερα, αλλά ακόμη είναι άγνωστο αν θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Opap Arena (20:00). Aν ο 25χρονος άσος δεν είναι διαθέσιμος, τη θέση του αναμένεται να πάρει και πάλι ο Ορμπελίν Πινέδα, αφού ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ δεν έχει επιστρέψει ακόμη στις προπονήσεις.

 

 

Ομάδα: