ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

8 April, 2023 - 18:32

Categories: 

Πήρε τον βαθμό στο 90+2' η Ουντινέζε, χαμένοι βαθμοί μετά από καιρό για την Φιορεντίνα

Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα της Seria A με τις δυο πρώτες αναμετρήσεις να λήγουν ισόπαλες. 

Αναλυτικότερα, η Ουντινέζε φιλοξένησε στην έδρα της την Μοντσα με την οποία πήρε το πόντο στο τέλος με σκορ 2-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Λοβριτς στο 18ο λεπτό. Η Μόντσα όμως, ανέβασε τα μέτρα της σταδιακά και στο δεύτερο μέρος κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Κολπανι στο 48' ισοφάρισε ενώ ο Ροβελα οχτώ λεπτά μετά έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Όλα έδειχναν ότι η Μοντσα θα πάρει την νίκη όμως, στο τέλος του παιχνιδιού η Ουντινέζε κέρδισε πέναλτι με τομ Μπετο να εκτελεί εύστοχα και να δίνει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ισοπαλια που αλλάζει τρομερά τα πράγματα στο βαθμολογικό πίνακα. Στην 10η θέση με 39 βαθμούς παρέμεινε η Ουντινέζε ενώ ασφαλής στην 13η θέση συνεχίζει να είναι η Μοντσα.

Το σερί 9 σερί νικηφόρων αποτελεσμάτων για την Φιορεντίνα σταμάτησε σήμερα το απόγευμα καθώς έφερε ισοπαλία 1-1 με την Σπέτσια. Η Φιορεντίνα ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού και άνοιξε το σκορ χάρη στο αυτογκόλ του Βιζνιφσκι στο 28'. Παρόλο αυτά, η Σπετσια απάντησε γρήγορα με τον Εντσολα στο 35'. Απο κει και πέρα, η Φιορεντίνα ήταν κυρίαρχη απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Ντραγκοφσκι, ο οποίος αντέδρασε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις κρατώντας το 1-1 για την ομάδα του.

Με αυτό το τρόπο, η Φιορεντίνα απομακρύνεται αρκετά από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο μένοντας στην 8η θέση με 41 βαθμούς. Η Σπετσια απο την άλλη, βρίσκεται στην άβολη 17η θέση στο +7 απο την ζώνη του υποβιβασμού.