ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

5 May, 2023 - 00:08

Categories: 

Πήρε τον πόντο και το «Σκουντέτο»!

Η 4η Μαΐου θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία των «Παρτενοπέι» κι αυτό γιατί η αναμονή τριάντα τριών ολόκληρων χρόνων έλαβε τέλος.

 Η Νάπολι είναι ξανά πρωταθλήτρια Ιταλίας!

Η ομάδα του Νότου ήταν σαφώς η καλύτερη ομάδα της χώρας καθ'όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, αν και η «στέψη» της χρειαστεί να αναβληθεί την τελευταία αγωνιστική.

 

Το ματς 

Η Νάπολι, λοιπόν, κατέκτησε και μαθηματικά το «Σκουντέτο», μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Ουντινέζε.

Οι φίλοι της ομάδας κατέκλυσαν το «Στάδιο Φριουλι», όπως έκαναν και στο «Μαραντόνα» όσοι δεν έκαναν το ταξίδι μέχρι τον Ιταλικό βορρά.

Η Ουντινέζε, όμως, σχεδόν χάλασε το πάρτι, καθώς προηγήθηκε χάρι στο όμορφο γκολ του Λόβριτς στο 13' και αμύνθηκε σθεναρά στην συνέχεια της αναμέτρησης. 

Οι Ναπολιτάνοι δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν το ένα γκολ που έψαχναν. Στο 52', ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ της Ουντινέζε, ο Οσιμέν βρέθηκε στο σωστό σημείο για μα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και έτσι οι «Παρτενοπέι» πήραν τον έναν πόντο που τους έχρισε πρωταθλητές.

 

Μετά την λήξη ξεκίνησαν τα πανηγύρια, τα οποία σίγουρα θα κρατήσουν ολημερίς και ολονυχτίς στην Νάπολι.