ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Λάζαρος Γκουγιάννος

3 April, 2023 - 02:15

Categories: 

Πήρε το διπλό η Λυόν μέσα στο Παρίσι και έδωσε επανεκκίνηση στο κυνήγι του τίτλου

Ο τελευταίος αγώνας για την 29η αγωνιστική της Ligue 1 μας επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη καθώς η Λυόν κατάφερε και επικράτησε εκτός έδρας της Παρί Σεν Ζερμέν με 0-1.

Αναλυτικά, η Παρί Σεν Ζερμέν όπως συνηθίζει στα εντός έδρας παιχνίδια της ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα χωρίς όμως να απειλήσει την εστία του Λόπες. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα άρχισαν να είναι αυτοί που δημιουργούσαν τις περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ. Λίγο πριν τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η Λυόν κέρδισε πέναλτι με τον Λακαζετ να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο Γάλλος όμως επιθετικός της Λυόν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε πιο προσεκτικά στο παιχνίδι ώστε να μην κινδυνεύσει. Στο 55' όμως, ο Κουμπεντι έκανε μια παράλληλη σέντρα και ο Μπαρκολα βρέθηκε μόνος του εκτελώντας την εστία του Ντοναρουμα για το 0-1. Οι Παριζιάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως κάθε τους προσπάθεια για ισοφάριση, σταματούσε πάνω στον τερματοφύλακα, Λόπες ή πάνω στην πολύ στιβαρή άμυνα της Λυόν. Επομένως, η Λυόν έμεινε όρθια και πήρε πανάξια το διπλό μέσα στο Παρίσι.

Δεύτερη σερί ήττα για την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα δεύτερη εντός έδρας, η οποία θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο σοβαρή καθώς εάν η Μαρσέιγ είχε νικήσει, θα είχε μειώσει στους -4 από την κορυφή. Πλέον Μαρσέιγ και Λενς έχουν 60 βαθμούς με την διαφορά να είναι στο -6 από τους Παριζιάνους. Η Λυόν, ανέβηκε στην 9η θέση με 44 βαθμούς και μπορεί να παλέψει για μια θέση που προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.