ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

25 February, 2023 - 19:18

Categories: 

Πήρε το διπλό και κοιτάζει Ευρώπη η Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ ταξίδεψε στο «RheinEnergie Stadion» αποφασισμένη να πάρει το διπλό που θα την έφερνε πιο κοντά στην έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δύο γκολ ήταν αρκετά για να το πετύχει.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν νωρίς και μόλις στο τέταρτο λεπτό ο Γκέχαρτ άνοιξε το σκορ. Η Κολωνία έψαξε απάντηση χωρίς, όμως, αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές φάσεις, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το 68', όπου και η Βόλφσμπουργκ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Άρνολντ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Η Βόλφσμπουργκ «εκθρόνισε» την Μάιντς από την έβδομη θέση και βλέπει στον ορίζοντα τις ευρωπαϊκές θέσεις. Από την μεριά της, η Κολωνία είναι 12η με 36 βαθμούς.

 

Στην Βρέμη, η Βέρντερ επικράτησε άνετα με 3-0 της Μπόχουμ. Φούρκλιγκ (29') και Σμιντ (43') έστειλαν τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με ένα ασφαλές προβάδισμα, ενώ στο 59' ο Νταξ πρόσθεσε και ένα τρίτο γκολ για τους πράσινους. Στην ένατη θέση με τριάντα βαθμούς βρίσκεται η Βέρντερ, σε αντίθεση με την Μπόχουμ που παραμένει προτελευταία.

 

Τέλος, στο Βερολίνο, η Χέρθα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη, κερδίζοντας με 2-0 την Άουγκσμπουργκ. Τα γκολ πέτυχαν οι Ρίχτερ και Λουντεμπάκιο στο 61' και το 70' αντίστοιχα. Η Χέρθα βρίσκεται στην 14η θέση, τέσσερις βαθμούς κάτω από την Άουγκσμπουργκ, με τις δύο ομάδες να μάχονται για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.