ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Σπύρος Παράσχης

12 February, 2023 - 23:44

Categories: 

Πήρε το ντέρμπι και συνεχίζει να κυνηγά η Πόρτο

Στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της πορτογαλικής λίγκας, η Πόρτο επικράτησε με 1-2 της Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν την καλύτερη στιγμή, όταν ο Ντιόγκο Κόστα απέκρουσε εντυπωσιακά το χτύπημα φάουλ του Έντουαρντς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι «δράκοι» ήταν πιο αποφασιστικοί και προηγήθηκαν στο 60' με τον Ουρίμπε. Η Σπόρτινγκ ανέκτησε στην συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Πέπε. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν τρία λεπτά αργότερα με τον Τσερμίτι.

Όσον αφορά τον βαθμολογικό πίνακα, η Πόρτο έφθασε τους 48 βαθμούς, μειώνοντας την διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπενφίκα στους πέντε, ενώ η Σπόρτινγκ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με δέκα βαθμούς λιγότερους.