ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κωνσταντίνος Σταυρινός

4 February, 2023 - 00:09

Categories: 

Πήρε το ντέρμπι με Σούπερ-Μάριο η Ρεάλ, αντίδραση για Φενέρ!

 Euroleague 23η Αγωνιστική    Μεγάλη νίκη μέσα στο πριγκιπάτο πήρε η Ρεάλ και διατηρήθηκε στις 15 νίκες ισοβαθμώντας με τον Ολυμπιακό. ΟΙ μαδριλένοι απέδρασαν από την πολύ δύσκολη έδρα της Μονακό με 91-95, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Χεζόνια που είχε 30 πόντους κάνοντας το καλύτερο του παιχνίδι με την Ρεάλ. Για τους Μονεγάσκους, κορυφαίος ήταν και πάλι ο Μάικ Τζέιμς με 23 πόντους και 7 ασίστ. Η Μονακό βρίσκεται πλέον εκτός 4αδας, αφού την προσπέρασε η Φενέρ.     Νίκη αντίδραση πήρε η Φενέρ απέναντι στην κατώτερη Άλμπα με 101-86 μπαίνοντας και πάλι σε τροχιά πλεονεκτήματος. Η ομάδα του Ιτούδη είχε πολλούς παίκτες σε καλό βράδυ, με κορυφαίο τον Χέιζ που έκανε σπουδαίο double-double με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ καο Μότλει να ακολουθεί με εξίσου καλή εμφάνιση 18 πόντων.    Η Παρτίζαν έκανε δεύτερη σερί νίκη στη διαβολοβδομάδα, αφού πέρασε με επιτυχία και από την Λιθουανία επικρατώντας της Ζάλγκιρις με το εμφατικό 74-88. Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν ανώτερη σε όλο το παιχνίδι και επί της ουσίας δεν αντιμετώπισε προβλήματα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 17 πόντους, όσους είχε και ο Μπραζντέικις για την Ζάλγκιρις.   Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Βίρτους πέρασε άνετα από την έδρα της Βιλερμπάν με 64-77, συνεχίζοντας την μάχη για την 8αδα. Μεγάλο ματς για τους νικητές έκανε ο Μπελινέλι με 21 πόντους, όντας ο κορυφαίος του παρκέ. Αντίπαλο δέος του ήταν ο Νάντο Ντε Κολό που είχε 15 πόντους και 6 ασίστ, αλλά δεν είχε ανάλογες βοήθειες από τους συμπαίκτες του.