ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Λάζαρος Γκουγιάννος

27 August, 2023 - 11:04

Categories: 

Πήρε το τρίποντο που άξιζε καιρό η Ναιμεγκεν, καυτός Αγραφιώτης αλλά ισόπαλη η Εξέλσιορ

Ενόψει τρίτης αγωνιστικής στην Eredivisie, το πρόγραμμα περιείχε μονάχα δύο αγώνες το Σάββατο από τις οποίες αναμετρήσεις προέκυψε ένας μόνο νικητής.

Συγκεκριμένα, η Ναιμεγκεν πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Βααλβαικ και μπροστά στους οπαδούς της, κατάφερε και πήρε την νίκη με 3-0. Στο 23ο λεπτό ο Γουότσον άνοιξε το σκορ αλλά η Βααλβαικ προσπάθησε, δίχως αποτέλεσμα, να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο. Στην επανάληψη, η Βααλβαικ συνεχίζει να πιέζει αλλά μετά το 70' η ομάδα του Φρέιζερ, ξέμεινε από δυνάμεις και η Ναιμεγκεν αυτό το εκμεταλλεύτηκε. Έτσι στο 90' ο Γουότσον και πάλι έκανε το 2-0 ενώ πέντε λεπτά μετά ο Γκονζάλες ύστερα από ασσίστ του σκόρερ δύο τερμάτων, έγραψε το τελικό 3-0.

Πρώτη νίκη και πρώτου βαθμοί για την Ναιμεγκεν η οποία, παρά την μία μόνο νίκη δείχνει ικανή να κάνει αρκετή ζημιά φέτος. Από την άλλη η Βααλβαικ, παρέμεινε τελευταία με κανέναν βαθμό έχοντας το 0/3 στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο Ρότερνταμ, και στο γήπεδο της Εξέλσιορ η Φορτούνα Σιταρντ ήταν ανώτερη αλλά οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2. Το βασικό όπλο στην κορυφή της επίθεσης για τους γηπεδούχους, ο ελληνοσερβος Αγραφιώτης άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό το οποίο, 1-0 έμεινε μέχρι και την ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος, η Φορτούνα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντουάρτε στο 68' ενώ είχε ευκαιρίες για να κάνει την ανατροπή. Ο Ουντενας όμως στην συνέχεια έβαλε ξανά την Εξέλσιορ μπροστά στο σκορ, αλλά όχι για πολύ καθώς πέντε λεπτά μετά, στο 78' ο Μπελκχερ ισοφάρισε. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και άλλο για την ανατροπή αλλά το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Μοιρασμένη παρτίδα και αμφότερες ομάδες παρέμειναν ψηλά στο πίνακα έχοντας 5 βαθμούς και δείχνουν να τα πηγαίνουν αρκετα καλά ως προς το πρώτο τους στόχο που είναι φυσικά η παραμονή στην κατηγορία.