ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 August, 2023 - 19:42

Categories: 

Παίκτης της Ναντ ο Αουγκούστο αντί 5,5 εκατ. ευρώ

Στη Ναντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάγκλας Αουγκούστο!

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, θεωρείται τελειωμένη η παραχώρηση του Βραζιλιάνου χαφ. Μετά τη νέα πρόταση που κατάθεσε η γαλλική ομάδα (και έφτανε στα 5,5 εκατ. ευρώ) προέκυψε συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών.

Παρόλο λοιπόν που ο «δικέφαλος του Βορρά» θα ήθελε να κρατήσει τον παίκτη τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφής Μαξίμοβιτς (ο οποίος και θα τον αντικαταστήσει), η πίεση που άσκησε ο ίδιος, αλλά και η Ναντ είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει από τώρα το deal.

Έτσι, ο Αουγκούστο θα βρίσκεται από αύριο κιόλας στη νέα του ομάδα και ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να τελειώσει το συντομότερο την απόκτηση του Μαξίμοβιτς, για τον οποίο έχει καταθέσει προσφορά 4 εκατ. ευρώ στη Χετάφε.

Ο Βραζιλιάνος αποχωρεί από τη Θεσσαλονίκη έχοντας φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα σε 209 παιχνίδια την προηγούμενη τετραετία και έχοντας καταγράψει συνολικά 16 γκολ και 11 ασίστ.

Ομάδα: