ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 February, 2023 - 17:12

Categories: 

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Θέλουμε να γίνει το ματς!»

 

Αποφασισμένοι να λάμψει η αλήθεια και να επικρατήσει το δίκαιο παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό με αφορμή τα όσα ευτράπελα συνέβησαν στην αναβληθείς αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής  μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ.

Σκηνές απείρου κάλους που έκαναν τον γύρο του κόσμου και αμαύρωσαν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα μάτια της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής.

Την θέση της σχετικά με την υπόθεση του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, παρέθεσε μέσω των εκπροσώπων της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας να γίνει κανονικά το ματς.

 Η διαδικασία δεν είναι πειθαρχική. Έχει κανονιστικό χαρακτήρα. Για τον ίδιο λόγο που έχει έννομο συμφέρον η ΑΕΚ, έχουν και οι άλλες ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία. Δεν φτάνει να λές ότι έχω ένα εκατοστό πόντο διαφορά στη κάθετη μέτρηση της οριζόντιας δοκού πρέπει να πει και πως τον διαπίστωσε. Αν το αποδεικτικό μέσο είναι μη νόμιμο, δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη. Ετσι θα γινόταν στα ποινικά δικαστήρια.

Η ράβδος εξορισμού εξορισμού είναι άκαμπτη, μόνο το ακόντιο είναι εύκαμπτο αλλά αυτό δεν είναι ράβδος. Την κατακόρυφη δεν την μετράς σωστά με μια ραβδοταινία. Την οριζόντια δοκό τη μετράς. Ο αδόκιμος τρόπος που υιοθέτησε ο διαιτητής για να μετρήσει δεν αποδίδει ασφαλή αποτελέσματα. Το αποδεικτικό μέσο δεν είναι σωστό. Η απόφαση του διαιτητή να μη γίνει αγώνας είναι εσφαλμένη και πρέπει να διατάξετε τη διεξαγωγή του αγώνα», ανέφερε ο κ. Δημακόπουλος.

 

«Το άρθρο 19 του δικονομικού κανονισμού επιτρέπει την πρόσθετη παρέμβαση. Μιλάμε εδώ και 2.5 ώρες για μια μέτρηση. Αυτό δεν είναι πειθαρχική διαδικασία, είναι διαδικασία ορθής ή μη εφαρμογής του κανονισμού. Η ΑΕΚ λέει ότι δεν τηρήθηκε ο κανονισμός αλλά δεν υπέστη καμία βλάβη, δεν έγινε ο αγώνας. Διαπιστώθηκε μια παράβαση και ο διαιτητής είπε ότι δεν πρέπει να γίνει. Η ΑΕΚ είπε ότι όλους τους αγώνες τους δίνει στο γήπεδο, αυτό θέλουμε κι εμείς.

Πρέπει με την απόφαση σας, ο αγώνας να επανοριστεί με τον σωστό τρόπο. Δεν είπανε ποτέ ότι ο Ατρόμητος επίτηδες κατέστησε το γήπεδο αντικανονικό, τον κατηγόρησαν για απρονοησία που δεν είχε εφεδρικά δοκάρια και για τσαπατσουλιά. Αν τιμωρηθεί σήμερα, θα επέλθουν στη βαθμολογία συνέπειες μη αναστρέψιμες. Η μόνη ορθή απόφαση που μπορείτε να πάρετε είναι να επανοριστεί ο αγώνας σε ένα γήπεδο που να είναι όπως πρέπει, αν δεν είναι το γήπεδο του Ατρόμητου», πρόσθεσε από την πλευρά του ο κ. Καρπετόπουλος.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονιστεί ότι η επίσημη ΑΕΚ προσπάθησε να πείσει τον Αθλητικό Δικαστή ότι δεν μπορούσαν να παρέμβουν οι άλλες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον

Γιατί τόση «πρεμούρα» από την πλευρά της ΑΕΚ να μην δεχθεί η έδρα την παρέμβαση του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ; Μήπως γιατί στάθηκαν ιδιαίτερα στους Κανόνες του Παιχνιδιού που αναφέρουν πώς οι μετρήσεις γίνονται μόνο με μηχάνημα λέιζερ και όχι με τις… μεζούρες του Μανούχου;

 

 

Ομάδα: