ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 November, 2023 - 21:36

Categories: 

Παλικάρι ο Βόλος στο Ηράκλειο

 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Βόλο στο Ηράκλειο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Ένα παιχνίδι το λιγότερο γεμάτο, με δύο γκολ, ένα δοκάρι, πέντε ακυρωθέντα τέρματα (το ένα μέτρησε μέσω VAR) και μία κόκκινη κάρτα.

Ένα αποτέλεσμα που κρατά χαμηλά τους Βολιώτες, οι οποίοι όμως -στο ντεμπούτο του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο τους (στη δεύτερη θητεία του)- πήραν βαθμό παίζοντας για πάνω από ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. 

Ο Κόμπα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 42', με τον Γκαρσία να αποβάλλεται στο 45 με δεύτερη κίτρινη. Ο ΟΦΗ πίεσε, είχε πολλές ευκαιρίες και έφερε το ματς στα ίσα με την απίστευτη σουτάρα του Θοράριρσον στο 60'. Πέτυχε στο 89’΄υπέροχο γκολ με τον Μεγιάδο που δεν μέτρησε για οφσάιντ στον Ντίκο, σε μια δύσκολη φάση.

 

Ομάδα: