ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 April, 2023 - 16:45

Categories: 

Παναθηναϊκός: «Σκανδαλώδης η αλλαγή των διαιτητών - Έπεσαν οι μάσκες για το ποιοι δεν θέλουν ξένους»

Σφοδρή επίθεση στον Τάκη Μπαλτάκο και τον Στιβ Μπένετ έκανε ο Παναθηναϊκός.

Με επιστολή τους στη Super League οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν σκανδαλώδη την αλλαγή διαιτητών στο ΑΕΚ-Άρης και κάνουν λόγο για παράβαση καθήκοντος από τους επικεφαλής ΕΠΟ και ΚΕΔ αντίστοιχα.

 

Αναφέρουν λοιπόν ότι «έπεσαν οι μάσκες» σχετικά με το ποιοι δεν θέλουν ξένους διαιτητές, ζητούν απαντήσεις σε κομβικά ερωτήματα για το φερόμενο περιστατικό στο αεροδρόμιο και απειλούν με νομικές κινήσεις σε περίπτωση που δεν τις λάβουν έγκαιρα και πειστικά.

Αναλυτικά η επιστολή του Παναθηναϊκού

«Αξιότιμοι κύριοι

Την 9-4-2022 διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League ο αγώνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, ο οποίος έληξε με σκορ 3-1.

Για τον αγώνα αυτόν η ΚΕΔ είχε ορίσει τους Πολωνούς διαιτητές Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και Κριστόφ Γιάκουμπικ οι οποίοι αφίχθησαν στην Αθήνα το βράδυ της 8-4-2022.

Πλην όμως, 2,5 ώρες πριν τον αγώνα, στις 3:19 της 9-4-2022 η ΚΕΔ/ΕΠΟ προέβη στην κάτωθι ανακοίνωση:

"Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται τα εξής:

Κατόπιν κοινού αιτήματος μέσω επιστολών που εστάλησαν από τις ΠΑΕ ΑΕΚ και Άρης σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επεισόδιο των αξιωματούχων διαιτησίας του σημερινού αγώνα ΑΕΚ-Άρης, η ΚΕΔ/ ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει σε αντικατάσταση τους με Έλληνες διαιτητές ως ακολούθως.

ΔIAITHTHΣ: ΔIAMANTOΠOYΛOΣ APIΣTOTEΛHΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

1OΣ BOHΘOΣ: MΠOYΞMΠAOYM PAIXAPNT EΠΣ AN.ATTIKHΣ

2OΣ BOHΘOΣ: TPYΦΩN ΠETPOΠOYΛOΣ

4OΣ ΔIAITHTHΣ: BEPΓETHΣ XPHΣTOΣ EΠΣ APKAΔIAΣ

VAR: EYAΓΓEΛOY AΓΓEΛOΣ EΠΣ AΘHNΩN

AVAR:ΦΩTOΠOYΛOΣ ANTPEAΣ EΠΣ AΘHNΩN.»

 

Ομάδα: