ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 February, 2023 - 19:17

Categories: 

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμος για το Κύπελλο ο Παπαγιάννης, μέρος του προγράμματος ο Τόμας

 

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το Final 8 του Κυπέλλου, αφού ο Γιώργος Παπαγιάννης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (17/2, 19:15).

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» δηλώνει ετοιμοπόλεμος, αφού ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή των «πράσινων» για το Ηράκλειο.

Από ‘κει και πέρα, ο Ματ Τόμας έκανε ένα μέρος του σημερινού προγράμματος, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς του Κυπέλλου, καθώς υπάρχει το «αγκάθι» με την επτάδα των ξένων.

Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός γκαρντ δέχθηκε μια αγκωνιά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πάτρας για το ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο οι εξετάσεις που υποβλήθηκαν, βγήκαν καθαρές.

 

Ομάδα: