ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

16 January, 2022 - 04:50

Categories: 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το ντέρμπι στα Media!

To ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό "κλέβει" την παράσταση και οι τηλεοπτικοί, ραδιοφωνικοί αλλά και...ιντερνετικοί σταθμοί έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους.

 

 

Το Postgame.gr σας τα παρουσιάζει αναλυτικά:

 

 

 

 COSMOTE TV

 

Μετά την ισοπαλία (0-0) στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν την Κυριακή 16/1 στη Λεωφόρο, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την 6η ήττα τους στη Super League Interwetten. Ως εκ τούτου, δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες, αν θέλουν να τερματίσουν σε μία από τις θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τη μέχρι στιγμής αήττητη πορεία τους. Το σφύριγμα έναρξης θα δοθεί στις 19.30 με προορισμό το COSMOTE SPORT 1HD. Την περιγραφή θα κάνει ο Α. Παλομπαρίνι και το ρεπορτάζ οι Δ. Σπυλιόπουλος, Α. Πάνος, Ε. Παπαδοπούλου και Α. Σερεβέτας.

 

Πριν από τη σέντρα, μέσα από το PregameShow του παιχνιδιού με τους Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο, που θα βγει από τη Λεωφόρο (18.00, COSMOTE SPORT 1HD), οι τηλεθεατές της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουν αποκλειστικές συνεντεύξεις των προπονητών Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Πέδρο Μαρτίνς, καθώς και παικτών των δύο ομάδων. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθεί και μια κοινή συνέντευξη «έκπληξη» των ηθοποιών Γιάννη Στάνκογλου και Γιώργου Γεροντιδάκη.

NOVASPORTS

 

 

O Γιώργος Αργυρόγλου και ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος θα μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις από το ντέρμπι της Λεωφόρου, στην εκπομπή "Η Ωρα των Πρωταθλητών".

 

 

 

EΡΤ

 

 

 

Πλούσιο ρεπορτάζ από το ντέρμπι Παναθηναικός-Ολυμπιακός και σπέσιαλ σχόλιο από καλεσμένους του Τ. Κολλίντζα στο στούντιο της «Αθλητικής Κυριακής» από τις 22.00. Σχολιάζει ο Α. Πανούτσος. Ρεπορτάζ δίνουν οι Γ. Ράνιος, Στ. Σωτηρόπουλος

 

 

 

 

 

ΜΕGA

 

 

Το MEGA αυτή την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στις 23:50 παίζει SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE στο ντέρμπι των «αιώνιων» του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

 

Οι Γ. Χελάκης και Μ. Σακελλαρόπουλος παρουσιάζουν τα εκτενή στιγμιότυπα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, τα σχόλια, την ανάλυση, το παρασκήνιο, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών σε απευθείας σύνδεση με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 

Ο Νίκος Κώτσης και ο Γιώργος Νοικοκύρης από το στρατόπεδο των πρωτοπόρων της Super League, ο Μπάμπης Τσιμπίδας από την πλευρά των γηπεδούχων, καλύπτουν όλες τις πτυχές του ρεπορτάζ. Σχολιάζουν Α, Κατσαρός και Α. Καρπετόπουλος.

 

OPEN

 

 

 

Το «Total Football» επέστρεψε  στην τηλεόραση του OPEN, με ανανεωμένο προφίλ, ακόμα πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, διάδραση με το κοινό και πολύ διεθνές ποδόσφαιρο!

Η εκπομπή που την προηγούμενη σεζόν κέρδισε τη μάχη μεταξύ όλων των βραδινών αθλητικών εκπομπών της Κυριακής, αφήνοντας πίσω της τον ανταγωνισμό, προβάλλεται κάθε Κυριακή βράδυ

Με τη γνωστή και επιτυχημένη συνταγή του αιχμηρού σχολίου, των αποκλειστικών ρεπορτάζ και της ανάδειξης των θεμάτων που άλλα κανάλια και εκπομπές δεν… τολμούν να αγγίξουν, το «Total Football» υπόσχεται μία ακόμη σεζόν γεμάτη ποδοσφαιρική δράση, δυνατούς καλεσμένους με προσωπικότητα και άποψη, αλλά και θέματα που θα συζητηθούν και θα αναπαραχθούν σε αθλητικές ιστοσελίδες και εφημερίδες. 

Παράλληλα, για τη νέα σεζόν το «Total Football»  υπόσχεται ανανεωμένο περιεχόμενο, ορισμένα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το έτσι κι αλλιώς πολύ δυνατό ρεπορτάζ και σχόλιο της εκπομπής, μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το τηλεοπτικό κοινό με συμμετοχή των τηλεθεατών στην εκπομπή και στη διαμόρφωση της τάσης μέσα από ειδικές πλατφόρμες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, φέτος το «Total Football» παίζει μεγάλη μπάλα και εκτός συνόρων! Πολλά θεαματικά γκολ από όλη την Ευρώπη, συνδέσεις με Έλληνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό και προσωποκεντρικές ιστορίες για τους σταρ του ποδοσφαίρου.

Κάθε Κυριακή, ο Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN μας μεταφέρουν θέαμα και ρεπορτάζ από τα γήπεδα της Super League.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, Αλέξης Σπυρόπουλος και Νίκος Νταμπίζας σχολιάζουν με το χαρακτηριστικό, αιχμηρό τους στιλ τα καλώς και κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο επί σειρά ετών κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, διώχνει με την ανάλυσή του κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Κάθε Κυριακή, βλέπουμε ξανά ποδόσφαιρο στο «Total Football», που προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, με χαρακτήρα και άποψη.

 

Όλο το ρεπορτάζ και παρασκήνιο από την Λεωφόρο.

 

 

 

To ντέρμπι στα ερτζανά και στο WEB!

 

 

 

 

 

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα αφιερώσουν το πρόγραμμά τους στο ντέρμπι.

 

 

 

 

POSTGAME RADIO Β

 

 

Aπό τις 18.00 μπαίνουμε σε κλίμα ντέρμπι. Στο στούντιο συντονίζει ο Κ. Στουρνάρας. Από την Λεωφόρο περιγράφει το ματς ο Χρήστος Γεωργίου και ο Ν. Καμπέρης. Μετά το τέλος του ματς, σχολιάζουν το ντέρμπι οι Α. Ραπτης, Π. Τάτσης, Ν. Συνοδινός, Μ. Τσίλκος, Κ. Παλαιολόγος, Σπ. Χρυσικόπουλος,  Δ. Δημόπουλος, Κ. Τσαπαρδώνης, Δ. Τομαράς, Γ. Βλαντής, Γ. Μακριδάκης και Σ. Σωτηρόπουλος. Τις επίμαχες φάσεις κρίνει  πρώην καθηγητής διαιτησίας.

 

 

 

 

 

Το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός στο ΒWIN ΣΠΟΡ FM

 

 

 

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται στο «Απ. Νικολαϊδης» και η επιλογή της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας, αποτελεί μονόδρομο!Η 18η αγωνιστική της Super League αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και από το Σάββατο 15/1 οι 94,6 γεμίζουν δράση. Η αυλαία ανοίγει με δύο αναμετρήσεις σε Τρίπολη και Λαμία με κοινή ώρα έναρξης. Στις 17:15 ο Αστέρας υποδέχεται στην αρκαδική πρωτεύουσα τον Βόλο και η ομάδα της Φθιώτιδας φιλοξενεί τον Ιωνικό.

Επίσης, με δύο αγώνες συνεχίζεται το πρόγραμμα στις 19:30. Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης δίνουν τις δικές τους «μάχες». Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Τούμπα απέναντι στον ΟΦΗ και ο Άρης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης.Την Κυριακή 16/1 η ημέρα είναι αφιερωμένη στο μεγάλο ντέρμπι και ο bwinΣΠΟΡ FM από το πρωί προσαρμόζει το πρόγραμμά του για να φωτίσει κάθε πτυχή του ελληνικού… classicο!  Ρεπορτάζ, θέματα, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις σε βάζουν στο κλίμα της «μητέρας των μαχών».

Παράλληλα με το pre-game, ο αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό στις 17:15 προσφέρουν το καλύτερο… ορεκτικό δράσης μέχρι τη σέντρα στον «Απ. Νικολαΐδης» που κερδίζει όλη την προσοχή. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους στη μεγαλύτερη κόντρα του πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα στα Γιάννενα αγωνίζονται ΠΑΣ και Ατρόμητος.Αμέσως μετά,  το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

 

Άκουσε το «αιώνιο» ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

 

 

 

 

 

ΟVER FM

 

 

 

Στις 17:00 ο Δ. Καρμοίρης  κάνει... κάθετη μπαλιά στη Λεωφόρο για τα τελευταία ρεπορτάζ και τις αφίξεις των αποστολών.

Στις 19:30 μένουμε “καρφωμένοι” στους 104,9 με Live μετάδοση από τον Β. Μοιρώτσο.

Το ντέρμπι σχολιάζουν: Γ. Χελάκης, Δ. Βερβελές, Δ. Δελλής, Γ. Νοικοκύρης, Μ. Τσιμπίδας, Κ. Γκότζος, Σ. Κωσταβάρας, Στ. Αβραμίδης, Γ. Μαζιάς, Χ. Ευαγγελάτος, Λ. Γκαραγκάνης.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Χ. Σούτος και Δ. Γρηγορόπουλος σας περιμένουν για να πάρουν... φωτιά οι γραμμές!

 

 

 

REAL FM

 

 

 

Tην περιγραφή του ντέρμπι θα κάνει ο Χ. Μεγγλίδης. Συντονίζει ο Π. Παπαδημητρίου και ο Δ. Σταυρακάκης. Σχολιάζει ο Α. Κατσαρός και ο Μ. Τσώχος.

 

 

 

EΡΑ ΣΠΟΡ

 

 

 

Το ντέρμπι θα περιγράψουν και θα σχολιάσουν οι Χ. Κοντός και Γ. Ράνιος

 

 

 

 

Το ντέρμπι στο...διαδίκτυο!

 

 

 

 

 

POSTGAME GR

 

 

Το Postgame.gr θα σας μεταφέρει από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ τα πάντα γύρω από το ντέρμπι, με όλα τα νέα άμεσα στην οθόνη του υπολογιστή σου με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα. Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε σε livestreaming το ντέρμπι, μια προσφορά από την ιστοσελίδα ΚΡΗΤΗ TV. Από το γήπεδο η πολυπληθής ομάδα του Postgame.gr μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν. 

 

 

 

 

SPORT 24.GR

 

 

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση στο Match Center του σάιτ και με ηχητική περιγραφή του Κώστα Γουλή. Αμέσως μετά θα προβληθεί η Game Night με Παντελή Βλαχόπουλο και όλο το 3ο ημίχρον οτου ντέρμπι της Λεωφόρου.

 

 

OVER FM.GR

Στις 22.30 η ιντερνετική εκπομπή του Over FM. gr με τον Δ. Καρμοίρη, σχολιάζει όλα όσα θα συμβούν το ντέρμπι των "αιωνίων"

 

 

 

GAZZETTA.GR

Μετά το τέλος του ντέρμπι, θα υπάρχει ειδική εκπομπή με τον σχολιασμό της αναμέτρησης με τον Δ. Κωνσταντινίδη

Κ. Στουρνάρας

 

kostourn@yahoo.com