ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).

19 January, 2023 - 03:09

Categories: 

Πανδαισία Euroleague στη NOVA, οι εκλογές της ΠΟΣΠΕΡΤ και υπάλληλος της Μητρόπολης χρίστηκε σκηνοθέτης από την ΕΡΤ!!

H EuroLeague συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης και Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός και φυσικά τους «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τη Δώρα Παντέλη και τον coach Φώτη Κατσικάρη στην ανάλυση όπου και θα μεταφέρουν τα πάντα με ρεπορτάζ και εκλεκτούς καλεσμένους.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

 

 

 

19:45 EuroLeague – 20η αγωνιστική: Φενέρμπαχτσε-Μονακό Novasports5 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

 

20:30 Playmakers, Α’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

 

21:05 EuroLeague: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Άλμπα Βερολίνου Novasports Start σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

 

21:30 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Παναθηναϊκός Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

 

21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα Novasports4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

21:45 EuroLeague: Βαλένθια-Παρτίζαν Novasports6 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

 

23:30 Playmakers, Β’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την Δώρα Παντέλη ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

 

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

 

19:30 EuroLeague: Αναντολού Εφές-Μπάγερν Μονάχου Novasports5 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

 

20:00 Playmakers, Α’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

 

20:00 EuroLeague: Ζάλγκιρις Κάουνας-Ερυθρός Αστέρας Novasports6 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

 

21:00 EuroLeague: Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

 

21:30 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Βιλερμπάν Novasports4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

 

23:00 Playmakers, Β’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

Ο Μίλτος Τεντόγλου τιμήθηκε με το Βραβείο Ήθους Nova στην ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

 

 

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, βρίσκεται σταθερά δίπλα στο πλευρό των αθλητών μας ως Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας στην ετήσια εκδήλωση τιμητικών βραβεύσεων της Ελληνικής  Ολυμπιακής Επιτροπής. Η τελετή για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών που σήκωσαν ψηλά την ελληνική σημαία και συγκίνησαν τον φίλαθλο κοινό με τα επιτεύγματά τους έλαβε χώρα την Τρίτη 17 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ και μεταδόθηκε ζωντανά από το Novasports.

 

Στο πλαίσιο της λαμπρής εκδήλωσης, η Nova, απένειμε το βραβείο Ήθους, που θεσμοθετήθηκε με στόχο την αναγνώριση ενός αθλητή ή μίας αθλήτριας για τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα. Το βραβείο Ήθους Nova απονεμήθηκε από την κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media, στον Μίλτο Τεντόγλου, χρυσό Ολυμπιονίκη, στο άλμα εις μήκος.

 

Η κα. Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media, δήλωσε: «Η Nova, ως υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού βρίσκεται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών που αγωνίζονται με συνέπεια και ήθος. Το βραβείο Nova, το οποίο θεσμοθετήσαμε πέρυσι, απονέμεται κάθε χρόνο σ’ έναν ξεχωριστό αθλητή που τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα. Φέτος, το βραβείο Nova απονέμεται  στον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, έναν σπουδαίο αθλητή που εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και ξεχωρίζει ως άνθρωπος με το ήθος του και αποτελεί πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα παιδιά».

Έρχεται το «Dragons’ Den» στον ΑΝΤ1

 

 

Ο ΑΝΤ1, για ακόμα μία φορά, πρωτοπορεί δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό project τελείως διαφορετικό απ’ όσα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση. Το «DRAGONS’ DEN», είναι ένα show που δίνει ευκαιρίες, συνεισφέρει στο brain gain και στηρίζει την ελληνική επιχειρηματικότητα.

 

 

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου, ενόψει της πρεμιέρας του «DRAGONS’ DEN», του πιο επιτυχημένου τηλεοπτικού show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας στον κόσμο, που έρχεται στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ,  η ομάδα του «DRAGONS’ DEN GREECE», που αποτελείται από κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επιχειρηματίες, καθώς και ο παρουσιαστής του show Σάκης Τανιμανίδης.

 

Ο Τζώρτζης Ποφάντης – Chief Content Officer ΑΝΤ1 TV, δήλωσε στους εκπροσώπους του τύπου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρουσιάζουμε το “DRAGONS’ DEN” στο τηλεοπτικό κοινό,  γιατί είναι από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα σε όλον τον κόσμο με αναρίθμητες προσαρμογές σε πολλές χώρες. Πρόκειται για μια καινούργια ιδέα, πέρα από τα συνηθισμένα που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση, ένα πρωτότυπο επιχειρηματικό show».

 

Ο Μιχάλης Ισκάς –  CEO Antenna Studios, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το “DRAGONS’ DEN” είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ένα απλό τηλεοπτικό show, καθώς μπορεί να δημιουργήσει ένα movement στην ελληνική κοινωνία, έξω από τα συνηθισμένα τηλεοπτικά δρώμενα, και να εμπνεύσει νέους επιχειρηματίες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το “DRAGONS’ DEN” είναι μια πλατφόρμα επιχειρηματικότητας που έχει να προσφέρει πολλά, όχι μόνο στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στην ελληνική κοινωνία. Είναι ένα υπερβολικά ενδιαφέρον show που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές γιατί είναι πραγματικό και ανθρώπινο, και μπορεί να αλλάξει τη ζωή των επιχειρηματιών που θα σταθούν μπροστά στους 5 Dragons».  

 

Η Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health δήλωσε:  «Αν υπήρχε το “DRAGONS’ DEN”, όταν στα 27 μου ξεκινούσα την επιχειρηματική μου καριέρα,  η πρώτη που θα είχα πάει, θα ήμουν εγώ προκειμένου να με βοηθήσει κάποιος να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Γιατί αυτό κάνει το «DRAGONS’ DEN”, τα όνειρα ταλαντούχων και φιλόδοξων ανθρώπων πραγματικότητα!»

 

Η Μαρία Χατζηστεφανή – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο «DRAGONS’ DEN”, και θα δώσω την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εξελίξουν τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους με τις επενδύσεις και την εμπειρία μου».

 

Ο Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στο “DRAGONS’ DEN”, καθώς μέσα από αυτό ανακάλυψα πως οι Έλληνες έχουν τη διάθεση να καινοτομήσουν και να εξελιχθούν επιχειρηματικά. Επίσης, μου δίνεται η ευκαιρία, μέσα από το show να επικοινωνήσω σε νέους ανθρώπους τα λάθη που έκανα εγώ στο παρελθόν, βοηθώντας τους να τα αποφύγουν και να πάρουν σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις».

 

Ο Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης δήλωσε: «Όταν μου πρότειναν να λάβω μέρος στο “DRAGONS’ DEN”, δεν πίστευα ότι στην Ελλάδα θα παρουσιαστούν καλές ιδέες, αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό των projects που παρουσιάστηκαν ήταν πραγματικά εξαιρετικές».

 

Το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας στον κόσμο, έρχεται στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

 

 

 

Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ «DRAGONS’ DEN»

 

To Dragons’ Den – γνωστό και ως Shark Tank – είναι το μεγαλύτερο επιχειρηματικό project στην τηλεόραση παγκοσμίως και προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

 

Οι Έλληνες DRAGONS (Λιλή Περγαντά – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health, Μαρία Χατζηστεφανή – Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group, Λέων Γιοχάη – Tech Eπενδυτής, Χάρης Βαφειάς – Πλοιοκτήτης, Πολ Ευμορφίδης-  Ιδρυτής της COCO-MAT)   θα επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

 

Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς!

 

Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους. Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση.

 

Στο DRAGONS’ DEN δεν υπάρχει τελικός νικητής. Νικητές είναι όλοι όσοι θα καταφέρουν να κάνουν την ιδέα και το όνειρό τους πραγματικότητα!

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΠΟΣΠΕΡΤ

 

 

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 32ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου ανακοινώνει ότι ο διοικητικός απολογισμός εγκρίθηκε με ποσοστό 70% και ο οικονομικός απολογισμός με ποσοστό 68%.

 

Για τα αποτελέσματα των συνδυασμών, σας ενημερώνει αναλυτικά για τις έδρες και τους εκλεγέντες συναδέλφους μας που θα μας εκπροσωπήσουν για την επόμενη τριετία, τόσο στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ και την ελεγκτική επιτροπή, όσο και στη ΓΣΕΕ.

 

Για το διοικητικό συμβούλιο οι έδρες είναι ως εξής:

 

ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

7 έδρες στο Δ.Σ.

 

1 έδρα στην ελεγκτική επιτροπή

 

1 έδρα στη ΓΣΕΕ.

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΗΜΜΕ

5 έδρες στο Δ.Σ.

 

1 έδρα στην ελεγκτική επιτροπή.

 

1 έδρα στη ΓΣΕΕ.

 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ            

4 έδρες στο Δ.Σ.

 

1 έδρα στην ελεγκτική επιτροπή

 

ΗΜΙΟΛΟ     

2 έδρες στο Δ.Σ.

 

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ                                

1 έδρα στο Δ.Σ.

 

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ       Δεν εκλέγει έδρα.

 

 

                        ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Από το   «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ» – 7 έδρες

 

 

 

1 ΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

2 ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

3 ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

4 ΜΠΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

5 ΚΟΤΣΕΡΩΝΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ

6 ΣΥΜΒΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

7 ΜΠΕΛΕΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

8 ΚΟΛΥΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

9 ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

10 ΝΑΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

11 ΦΑΡΑΝΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

12 ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

13 ΓΕΩΡΓΕΑ ΜΑΡΙΑ

14 ΓΑΓΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

15 ΛΥΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

16 ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

17 ΚΑΡΤΕΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

 

 

Για ελεγκτική επιτροπή:

 

1 ΡΟΥΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

2 ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3 ΖΑΡΚΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

 

 

Για ΓΣΕΕ:

 

1 ΚΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

2 ΣΚΕΠΕΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

Από την «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΤΗΤΑ»  – 5 έδρες

 

1 ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

2 ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΙΤΗ

3 ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

4 ΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

5 ΡΑΠΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

6 ΚΟΥΡΟΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

5 ΑΣΤΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

7 ΚΟΥΣΤΟΥΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

8 ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

9 ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

10 ΓΛΑΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

 

 

 

 

 

 

Για ελεγκτική επιτροπή:

 

1 ΣΒΟΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

2

 

 

 

 

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

 

 

Για ΓΣΕΕ:

 

1 ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

2 ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΙΤΗ

 

 

Από την «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ»  – 4 έδρες

 

1 ΣΙΜΙΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

2 ΔΑΓΚΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

3 ΔΑΓΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

4 ΣΤΑΥΡΙΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

5 ΚΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

6 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

Για ελεγκτική επιτροπή:

 

1 ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

 

 

Από την «ΗΜΙΟΛΟ» – 2 έδρες

 

 

 

1 ΓΡΑΤΣΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

2 ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

3 ΖΑΓΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

4 ΤΖΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

Από την «ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» – 1 έδρα

 

 

 

1 ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ

2 ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

4 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εφορευτική επιτροπή εύχεται καλή θητεία, εκπροσώπηση και δύναμη σε όλους τους εκλεγέντες, για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων στα Η-ΜΜΕ στις δύσκολες μελλοντικές διαπραγματεύσεις.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

ΓΕΩΡΓΙΛΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

 

ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

 

ΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υπάλληλος της Μητρόπολης χρίστηκε σκηνοθέτης από την ΕΡΤ!

 

Το Πανελλήνιο Σωματείο Σκηνοθετών και Διευθυντών Παραγωγής ΜΜΕ προέβη σε καταγγελία για την ΕΡΤ που βαπτισε σκηνοθέτη έναν συνταξιούχο ηχολήπτη στη Μητρόπολη

Δείτε την ανακοίνωση:

Την Κυριακή γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα αυθαιρεσίας από την διοίκηση, εις βάρος της ειδικότητας των σκηνοθετών. Συγκεκριμένα αποφάσισε η μετάδοση της λειτουργίας στη Μητρόπολη να γίνει  με φορητή μίξη, ναι μεν με προσωπικό της ΕΡΤ αλλά χωρίς σκηνοθέτη από την ΕΡΤ. Αντ’ αυτού ‘έχρισε’ σκηνοθέτη υπάλληλο της μητρόπολης, συνταξιούχο ηχολήπτη και αποφάσισε να αναθέσει σ’ αυτόν την ευθύνη της  σκηνοθεσίας της μετάδοσης.

 

Αυτές οι πρακτικές εκτός από πρωτοφανείς στην ιστορία της ΕΡΤ, είναι επιζήμιες για την εικόνα και την αξιοπιστία της και φανερώνουν έλλειψη τηλεοπτικής παιδείας για τους εμπνευστές τους

 

Ο Σκηνοθέτης είναι ο μόνος που διαθέτει την απαραίτητη αισθητική , τεχνογνωσία και εμπειρία που απαιτούνται για μια άρτια τηλεοπτική μετάδοση και αυτό τον καθιστά αναντικατάστατο σε κάθε τηλεοπτική παραγωγή, ακόμα περισσότερο όταν αυτή είναι μια ζωντανή μετάδοση.

 

Και γι’ αυτό θεωρείται- και είναι – μια από τις κορυφαίες ειδικότητες στην εταιρία και κανένας δεν δικαιούται να «παίζει» και με την ειδικότητα αυτή (όπως άλλωστε και με οποιαδήποτε άλλη)αλλά και με την εικόνα που βγάζει η ΕΡΤ στις τηλεοπτικές παραγωγές της.

 

Και βέβαια αυτοί που καταφεύγουν σε αυτές τις πρακτικές να ξέρουν ότι θα μας βρούν μπροστά τους.

 

Υ.Γ.   Και ενώ η διοίκηση συμπεριφέρεται μ’ αυτό τον τρόπο στους εργαζόμενούς της, από την άλλη χρησιμοποιεί αυτούς και τα τεχνικά μέσα της εταιρίας και προσφέρει δωρεάν τηλεοπτικό χρόνο στα ιδιωτικά κανάλια, όπως συνέβη με την κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ ,κατά την οποία όλη η ροή του προγράμματός τους ήταν κατά μεγάλο μέρος από το pool που έπαιρναν από  την ΕΡΤ.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Αλλάζει ξανά ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 για την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση. Το talk show του καναλιού του Αμαρουσίου μεταδιδόταν κάθε Κυριακή βράδυ. Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού, το πρόγραμμα επιστρέφει την Πέμπτη και ώρα 23:30 και πρώτο καλεσμένο για το 2023 τον Αντώνη Κανάκη...

-Το Survivor All Star κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που διατήρησε και το βράδυ της Τρίτης, το πρόγραμμα στην πρώτη θέση της τηλεθέασης την ώρα μετάδοσής του με ποσοστό 19,9% στο δυναμικό κοινό και 19,1% στο γενικό σύνολο του κοινού...

-To Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτενικού πατιζάν θα μεταδώει η ΕΡΤ 2,..

-Με το ντέρμπι Μαρσέιγ - Ρεν θα αρχίσουν οι μεταδόσεις του Action 24 από το κύπελλο Γαλλίας, την Παρασκευή 20/01/23...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com