ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

2 November, 2023 - 01:11

Categories: 

Πανδαισία Euroleague στη NOVA, το ΑΝΤ1+ μπαίνει στην ΑΡΕΝΑ και νέο κανάλι στην EON!

Συναρπαστικό μπασκετικό θέαμα περιμένει και αυτή τη εβδομάδα τους συνδρομητές στο παρκέ του Novasports! Στην EuroLeague, την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, δεσπόζουν τα εκτός έδρας ντέρμπι των «αιωνίων», Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός (2/11, 19:45) και Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός (3/11, 21:30) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Παράλληλα, οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν LIVE και όλους τους υπόλοιπους αγώνες της EuroLeague με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση Βίρτους Μπολόνια – Αναντολού Εφές.

Όλη η αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague θα είναι στην αγαπημένη μπασκετική εκπομπή «Playmakers» όπου οι Novasports basketball experts δίνουν το  «παρών» σε κάθε αγωνιστική ημέρα με την πληρέστερη και αρτιότερη δημοσιογραφική κάλυψη. Ο οικοδεσπότης Γρηγόρης Παπαβασιλείου με τον coach Φώτη Κατσικάρη αναλύουν και σχολιάζουν μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του μπάσκετ όλα όσα γίνονται κάθε εβδομάδα στα ευρωπαϊκά παρκέ. Οι «Playmakers» μεταδίδονται παράλληλα στο κανάλι του Novasports στο YouTube στην ενότητα Live ενώ όλες οι ειδήσεις, το ρεπορτάζ και τα στιγμιότυπα θα αναρτώνται στην ενότητα EuroLeague του novasports.gr.

Παράλληλα, στο επίσημο site του novasports, η ενότητα EuroLeague Fantasy Challenge https://greekfantasychallenge.novasports.gr/el/home όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα Fantasy για την EuroLeague και το EuroCup με τους αγαπημένους του παίκτες, να ανταγωνιστεί τους φίλους του σε ιδιωτικά πρωταθλήματα και να κερδίσει μοναδικά δώρα!  Το EuroLeague Fantasy Challenge είναι το επίσημο Fantasy παιχνίδι των EuroLeague & EuroCup .

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου

18:30 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης

19:30 EuroLeague – 6η αγωνιστική: Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν Μονάχου Novasports4 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

19:45 EuroLeague: Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

20:00 EuroLeague: Ζάλγκιρις Κάουνας-Βιλερμπάν Novasports Start σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

21:30 EuroLeague: Βαλένθια-Άλμπα Βερολίνου Novasports3 σε περιγραφή του Ορέστη Συντελή

21:30 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Μονακό Novasports5 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

21:45 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

20:30 Playmakers, Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης

21:30 EuroLeague: Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός Novasports Prime σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

21:30 EuroLeague: Μπασκόνια-Παρτίζαν Novasports4 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

21:30 EuroLeague: Βίρτους Μπολόνια-Αναντολού Εφές Novasports Start σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

23:30 Playmakers, Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, στο σχόλιο ο Φώτης Κατσικάρης

Το ΑΝΤ1+ μπαίνει στην ΑΡΕΝΑ με αποκλειστικό combat sports περιεχόμενο

Η streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το αποκλειστικό αθλητικό της περιεχόμενο και φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών του τα μεγαλύτερα events μαχητικών αθλημάτων live και on demand. Το ΖΜΑΚ, που ιδρύθηκε το 2016 από τον Πέτρο Πολυχρονίδη, μπαίνει δυνατά στον κόσμο του streaming αποκλειστικά μέσα από το ΑΝΤ1+. Μαζί του έρχονται εντυπωσιακές μάχες με ανοιχτές παλάμες και γυμνές γροθιές με τα πρωταθλήματα Power Slap και Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC), και όποιος αντέξει! Οι Έλληνες φανατικοί του είδους περιμένουν με ανυπομονησία τον πρώτο αγώνα του BKFC την Παρασκευή 3/11, όπου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Φανή Πελούμπη θα αντιμετωπίσει την ταϊλανδή Po Denam!

ZMAK

Το πιο δυνατό promotion pro–wrestling στην Ευρώπη είναι ελληνικό και έρχεται μέσα από το ΑΝΤ1+!

Στην Ελλάδα, έγινε γνωστό ως «κατς» από τον θρυλικό Έλληνα παλαιστή Τζίμη Λόντο, τον Τρομάρα και τον Σουγκλάκο και αργότερα ως wrestling από τον Hulk Hogan και τον Undertaker. Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης αναβιώνει και εξελίσσει αυτό το εκρηκτικό promotion και μας παρουσιάζει το ΖΜΑΚ. Με περισσότερους από 40 Έλληνες performers, το ΖΜΑΚ έχει επαναπροσδιορίσει τη σχέση του Έλληνα θεατή με τη σεναριακή πάλη, με ξεκάθαρο στόχο την ψυχαγωγία. H πρώτη σεζόν του ΖΜΑΚ στο ΑΝΤ1+, με τίτλο ZMAK OLYMPUS 2023, περιλαμβάνει 20 επεισόδια, με τα πρώτα να είναι ήδη διαθέσιμα on demand στην πλατφόρμα.

POWER SLAP

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι συνδρομητές του ΑΝΤ1+ παρακολουθούν το πιο θεαματικό promotion slap fighting. Όταν ο ιδρυτής του UFC, Dana White, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα όπου οι αθλητές χαστουκίζουν με όλη τους τη δύναμη ο ένας τον άλλο χωρίς αυτός που δέχεται το χτύπημα να έχει δικαίωμα να αμυνθεί, κάποιοι γέλασαν. Μόλις 1 χρόνο μετά την ίδρυση του Power Slap, αυτοί που έχουν λόγους να χαμογελούν είναι ο ίδιος ο Dana White που βλέπει το promotion του να εκτοξεύεται. O πρώτος κύκλος «Power Slap: Road to the Title» είναι ήδη διαθέσιμος στο ΑΝΤ1+, όπως και το πρώτο μεγάλο event με διάρκεια 4 ώρες, γεμάτες δόξα, πόνο και κόκκινα μάγουλα.

BKFC

Το Bare Knuckle Fighting Championship, εν συντομία BKFC, βασίζεται στην παλιά παράδοση πυγμαχίας με γυμνές γροθιές, που υπήρχε στις Ηνωμένες Πολιτείες στο 19ο αιώνα και επέστρεψε για να μείνει. Η στιγμή που οι πυγμάχοι βγάζουν τα γάντια για μια μονομαχία μέχρι τελικής πτώσης είναι η κρίσιμη καμπή που το θέαμα δεν θυμίζει πια ένα καλά προστατευμένο ολυμπιακό άθλημα, αλλά μια μάχη επιβίωσης, όπου νικητής και ηττημένος φεύγουν από το ring με έντονα τα σημάδια του αγώνα στο πρόσωπό τους. Ένα θέαμα για… λίγους, που αρέσει σε πάρα πολλούς! 18 event του BKFC θα προβληθούν ζωντανά στο ΑΝΤ1+ μέσα στην επόμενη χρονιά, ενώ άλλα 20 θεαματικά event – τα κορυφαία του αθλήματος από το 2018 μέχρι σήμερα – θα είναι διαθέσιμα on demand. Η αρχή θα γίνει με δύο back to back event την Παρασκευή 3/11 και το Σάββατο 4/11 και μάλιστα με ελληνική συμμετοχή! Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Φανή Πελούμπη θα αντιμετωπίσει την ταϊλανδή Po Denam στην Πατάγια της Ταϊλάνδης, 16 μήνες μετά τον θρίαμβό της στον αντίστοιχο περυσινό αγώνα. Την ίδια ημέρα, στο main event θα δούμε Buakaw VS Saenchai σε μια μονομαχία των κορυφαίων ταϊλανδών πυγμάχων όλων των εποχών, ενώ μία ημέρα νωρίτερα στο Ορλάντο των ΗΠΑ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μεσαίων βαρών David Mundell θα υπερασπιστεί τη ζώνη του κόντρα στον διεκδικητή του τίτλου, Doug Coltrane.

COSMOTE TV: Μεγάλος Χορηγός του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

H COSMOTE TV είναι ο Μεγάλος Χορηγός του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας έμπρακτα τον κορυφαίο ευρωπαϊκό κινηματογραφικό θεσμό για 8η συνεχή χρονιά.  Από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, θα προβληθούν συνολικά 270 ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, ενώ 79 ταινίες θα είναι διαθέσιμες διαδικτυακά, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας https://online.filmfestival.gr/.

Το 64ο  ΦΚΘ θα κορυφωθεί με την απονομή των βραβείων, όπου η COSMOTE TV θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο για το Ειδικό Βραβείο της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής για την Καλύτερη Σκηνοθεσία, «Αργυρός Αλέξανδρος», που θα διεκδικήσουν οι ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, έχει προγραμματιστεί ειδική προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων της σειράς «17 Κλωστές», σε παραγωγή COSMOTE TV.

Η αυλαία του 64ου ΦΚΘ θα ανοίξει με την ταινία «Στη φωτιά» του Τραν Αν Χουνγκ, η οποία κέρδισε το Βραβείο Σκηνοθεσίας στο φετινό Φεστιβάλ Καννών. Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με την προβολή της ταινίας «Πεσμένα Φύλλα» του Άκι Καουρισμάκι, η οποία απέσπασε το Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στις Κάννες. Το 64ο ΦΚΘ περιλαμβάνει τέσσερα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα («Διεθνές Διαγωνιστικό», «Meet the Neighbors+», «>>Film Forward», «Immersive»), ενώ θα φιλοξενήσει συνολικά 35 μεγάλου μήκους και 22 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες.

Το φετινό Φεστιβάλ θα υποδεχθεί σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, όπως η λαμπερή σταρ, Μόνικα Μπελούτσι, στην οποία θα απονεμηθεί τιμητικός Χρυσός Αλέξανδρος. Την παρουσία του θα δώσει και ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Αλεξάντερ Πέιν, για την παρουσίαση της νέας του ταινίας «Τα Παιδιά του Χειμώνα / The Holdovers», καθώς και ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών (Six Feet Under, Game of Thrones, True Detective κ.ά), Τζέρεμι Ποντέσουα, που θα προσφέρει ένα συναρπαστικό masterclass.

Η νέα σειρά της COSMOTE TV «17 Κλωστές» στο 64ο ΦΚΘ

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί ειδική προβολή των τριών πρώτων επεισοδίων της νέας σειράς εποχής της COSMOTE TV, «17 Κλωστές», που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Το σενάριο υπογράφουν οι Μιρέλλα Παπαοικονόμου και Κάτια Κισσονέργη, ενώ τη σκηνοθεσία ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη, διαδραματίζεται στα έτη 1906-1909 στα Κύθηρα και εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ο Αντώνης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο μέχρι τη στιγμή που κατηγορείται ότι έκανε ανήθικες προτάσεις σε μια παντρεμένη πελάτισσά του. Μετά από αυτό το περιστατικό, η τοπική κοινωνία τον εξωθεί σε φυγή. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγαλούπολη, αφήνοντας τον Αντώνη οργισμένο και πικραμένο απέναντι στον κόσμο. Μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του, αποφασίζει να επιστρέψει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση. Οι «17 Κλωστές» θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στην COSMOTE TV μέσα στο 2024.

Η ειδική προβολή, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Τώνια Μαρκετάκη στην Αποθήκη Δ και η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με έκδοση μηδενικού εισιτηρίου από τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τις δράσεις του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, εδώ.

«Σινεμά και μουσική»: Ένα διήμερο αφιέρωμα στο KOSMOS

Η μεγάλη γιορτή του σινεμά, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, μας δίνει την αφορμή για ένα weekend αφιέρωμα σε μία σχέση που ήταν πάντοτε πολύ στενή: Σινεμά και μουσική.

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου οι εκπομπές του Kosmos διατρέχουν αρκετές από τις αμέτρητες όψεις αυτής της σχέσης, όπως:

Ο Γιώργος Φλωράκης, το Σάββατο και την Κυριακή 08:00-10:00, παρουσιάζει τη μοναδική σχέση δύο σκηνοθετών, του Wim Wenders και του Jim Jarmusch, με τη μουσική.

Ο Μιχάλης Καμάκας, το Σάββατο και την Κυριακή 12:00-14:00, με αφορμή τον τίτλο του φετινού φεστιβάλ, «Φαντάσματα», παρουσιάζει τους «Μεταφυσικούς ήχους» -soundtrack εμβληματικών ταινιών με κυρίαρχο το μεταφυσικό στοιχείο, όπως «Η 6η αίσθηση», «Ένατη πύλη», «The others», «Το μωρό της Ρόζμαρι», «Η λάμψη», «Τα πουλιά» κ.ά.

Ο Γιάννης Στεφανάκος, το Σάββατο 14:00-16:00, παρουσιάζει τις κορυφαίες στιγμές, γνωστές αλλά και άγνωστες, της jazz με τον κινηματογράφο, από τον Duke Ellington στον Art Blakey και στον Branford Marsalis.

Ο Ιωσήφ Βάγγερ, το Σάββατο και την Κυριακή 16:00-17:00, παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα πολύ ιδιαίτερα soundtrack που επιμελείται προσωπικά για τις ταινίες του ο Quentin Tarantino, τα οποία γίνονται ανάρπαστα.

Η Μαρία Μαρκουλή, το Σάββατο 20:00-22:00, κάνει τέσσερις στάσεις στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με μουσικού ενδιαφέροντος αναφορές σε ταινίες που προβάλλονται στο Φεστιβάλ, όπως το «Monster» με το soundtrack του Ryuichi Sakamoto που είναι και το κύκνειο άσμα του.

Η Θάλεια Καραμολέγκου, την Κυριακή 20:00-22:00, μας ταξιδεύει σε κινηματογραφικές μεταφορές βιβλίων Ελλήνων συγγραφέων, όπως του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, του Σωτήρη Δημητρίου του Γιάννη Μαρή, καθώς και στην πολυσυζητημένη «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα (Παπαδιαμάντης), που πρόκειται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου, το Σάββατο 22:00-24:00, μας ξεναγεί στις μουσικές των ταινιών που γυρίστηκαν στην Ελλάδα και μας συστήνει τα πιο εμπορικά soundtracks όλων των εποχών.

Και, όπως κάθε Κυριακή, ο Γιάννης Πετρίδης, ακριβώς στις 18:00, παρουσιάζει τον «Ήχο της οθόνης», γεμάτο από τραγούδια που ακούγονται σε αγαπημένες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Συντονιστείτε στο Kosmos, ακούστε… σινεμά και κερδίστε δωρεάν κωδικούς για να δείτε online τις ταινίες του 64ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Open: Άνοδος για τον ενημερωτικό τομέα τον Οκτώβριο

Σημαντική άνοδο σημείωσε ο ενημερωτικός τομέας του ΟΡΕΝ και τον Οκτώβριο, μήνα με κυρίαρχα θέματα τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, την εσωκομματική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ και την αλματώδη άνοδο στις τιμές των προϊόντων.

Το καθημερινό κεντρικό δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου παρακολούθησαν, κατά μέσο όρο, 266.000 τηλεθεατές (ποσοστό 9,3%). Άνοδος 22,3% από τον Οκτώβριο του 2022.

Το κεντρικό δελτίο τα Σαββατοκύριακα με τον Νίκο Στραβελάκη, παρακολούθησαν 297.000 τηλεθεατές (ποσοστό 9,9%).

Το μεσημεριανό δελτίο με την Λίνα Δρούγκα παρακολούθησαν 158.000 τηλεθεατές (ποσοστό 9,7%). Άνοδος 53,9% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2022.

Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη σημείωσε 10%, κατά μέσο όρο, τον Οκτώβριο (100.000 τηλεθεατές). Άνοδος 11% συγκριτικά με τον Οκτώβριο 2022.

Η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τον Σπύρο Χαριτάτο και την Ευλαμπία Ρέβη ανέβηκε το 9,9% τον Οκτώβριο (107.000 τηλεθεατές). Άνοδος 37% σε σχέση με τον περσινό Οκτώβριο.

Tα εν οίκω...

Έγκριση από 1.475 μέλη στην ηλεκτρονική γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης κατά τη σημερινή Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ. Της έναρξης των ψηφοφοριών προηγήθηκαν οι εισηγήσεις του Προέδρου και του Ταμία του ΔΣ, Σταύρου Καπάκου και Ευάγγελου Τάτση, η παρουσίαση της έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή λογιστή και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τη χρήση 2022, καθώς και τοποθετήσεις μελών του ΔΣ, ασφαλισμένων και προέδρων των ιδρυτικών Ενώσεων του ΕΔΟΕΑΠ.

Την ώρα έναρξης της ψηφοφορίας στη συνέλευση, που διεξήχθη διαδικτυακά, συμμετείχαν 1.475 ασφαλισμένοι-άμεσα μέλη. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως εξής:

Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων, περιόδου 2022 μετά των επ’ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών. Επί 427 ψηφισάντων, Υπέρ: 1.256, Κατά: 81, Λευκό: 90

Υποβολή και έγκριση αναμορφωμένου προϋπολογισμού 2023. Επί 390 ψηφισάντων, Υπέρ: 1.252, Κατά: 65, Λευκό: 73

Υποβολή και έγκριση προϋπολογισμού διαχειριστικής περιόδου 2024. Επί 395 ψηφισάντων, Υπέρ: 1.264, Κατά: 65 Λευκό: 66

Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη, για τη διαχειριστική περίοδο 2022. Επί 369 ψηφισάντων, Υπέρ: 973, Κατά: 197, Λευκό: 199.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Η Nova εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο την πλατφόρμα EON, με ένα νέο κατάλογο στην EON On Demand, το Marquee TV. Από την 1η Νοεμβρίου, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν παγκόσμια κλασικά έργα θεάτρου, όπερες, σύγχρονο χορό και μουσική. Το Marquee TV, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova στα προγράμματα ΕΟΝ και ΕΟΝ+, διαθέτει πλούσιο περιεχόμενο για όλους τους λάτρεις του πολιτισμού, από το διάσημο μπαλέτο «Η λίμνη των κύκνων» και την όπερα «Ο Μαγικός Αυλός», έργα του Σαίξπηρ, σύγχρονο χορό και  ντοκιμαντέρ....

-Αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 ο Τζώρτζης Ποφάντης ο οποίος είχε την ευθύνη της διεύθυνσης προγράμματος. Σύμφωνα με εσωτερική ανακοίνωση του σταθμού τα καθήκοντά του αναλαμβάνει, προσωρινα, ο Γιώργος Λέβεντης...

-Ο Πρόεδρος του China Media Group (CMG) Σεν Χαϊσιόνγκ υπέγραψε  μνημόνιο συνεργασίας για την παραγωγή ειδήσεων με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ιδιοκτήτη της “Ναυτεμπορική”.Το CMG κατέληξε επίσης σε συμφωνία με την  Nova  για την ενίσχυση της μετάδοσης των καναλιών CGTN English και CGTN Documentary στην Ελλάδα...

-To «Now And Then» είναι το τελευταίο τραγούδι των Beatles, που γράφτηκε και ερμηνεύτηκε από τον John Lennon. Σ’ αυτό αρχικά δούλεψαν οι George Harrison, Paul McCartney & Ringo Starr και σήμερα, τέσσερις δεκαετίες αργότερα, ο Paul και ο Ringo το ολοκλήρωσαν και παρουσιάζεται την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 σε παγκόσμια πρεμιέρα, την ίδια ώρα παντού! Στην Ελλάδα θα το ακούσετε αποκλειστικά από το Kosmos, ακριβώς στις 16:00, από την εκπομπή «Με Άλλον αΕΡΑ» με τον Κωνσταντίνο Παντζόγλου...

-Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Διαμαντή Καραναστάση, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση...

-Καλ'ο βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com