ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

6 April, 2023 - 03:26

Categories: 

Πανδαισία Euroleague, Cosmote Cinema KIDS και οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην ΕΡΤ!

Η EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, που οι συνδρομητές Novasports θα απολαμβάνουν αποκλειστικά και για τις πέντε (5) επόμενες σεζόν (έως το 2028), βρίσκεται στην προτελευταία στροφή πριν από την αυλαία της Regular Season και το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες  Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – Άλμπα Βερολίνου. Οι «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τη Δώρα Παντέλη, τον Φώτη Κατσικάρη στην ανάλυση και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα θα μεταφέρουν τα πάντα γύρω αλλά και από την υπόλοιπη αγωνιστική δραστηριότητα της EuroLeague.

Πέμπτη 6 Απριλίου

18:30 Playmakers Α’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

20:00 EuroLeague – 33η αγωνιστική: Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός Novasports Prime σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα

20:00 EuroLeague: Ζάλγκιρις Κάουνας-Μακάμπι Τελ Αβίβ Novasports5 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

20:45 EuroLeague: Φενέρμπαχτσε-Αναντολού Εφές Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

21:30 EuroLeague: Βαλένθια-Βίρτους Μπολόνια Novasports Start σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

21:45 EuroLeague: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου Novasports2 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη

22:00 Playmakers Β’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και τη Δώρα Παντέλη, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

22:00 EuroLeague: Μπασκόνια-Βιλερμπάν Novasports3 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

Παρασκευή 7 Απριλίου

19:30 Playmakers Α’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

21:00 EuroLeague: Παναθηναϊκός-Άλμπα Βερολίνου Novasports Prime σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ της Δώρας Παντέλη

21:30 EuroLeague: Αρμάνι Μιλάνο-Μπαρτσελόνα Novasports3 σε περιγραφή του Γιώργου Βαλαβάνη

22:00 EuroLeague: Μονακό-Παρτίζαν Novasports4 σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή

23:00 Playmakers B’ μέρος Novasports Prime καθώς και στο Web TV και στο YouTube του Novasports.gr με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, ανάλυση Φώτη Κατσικάρη

COSMOTE CINEMA KIDS: Νέο pop-up κανάλι με περισσότερες από 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες στην COSMOTE TV

Ένα νέο pop-up κανάλι με πάνω από 50 μεταγλωττισμένες ταινίες για παιδιά, έρχεται στην COSMOTE TV. Το COSMOTE CINEMA KIDS θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 7/4 και θα είναι διαθέσιμο καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Πάσχα (έως την Κυριακή 23/4) με καθημερινά 3 ταινίες back-2-back, από τις 18.00.

Αμέσως μετά την προβολή τους στο κανάλι, επιλεγμένες ταινίες θα διατίθενται για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή μέσα από τον δωρεάν on demand κατάλογο ταινιών και σειρών της COSMOTE TV.

Ταινίες σε Α΄ τηλεοπτική προβολή

 

Στο πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA KIDS ξεχωρίζουν δημοφιλείς παιδικές ταινίες που κάνουν Α΄ τηλεοπτική προβολή στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω του COSMOTE CINEMA KIDS. Μεταξύ αυτών, είναι οι τίτλοι: «Ουπς 2! Ο Νώε Ξανά Έφυγε» (Παρασκευή 7/4, 21.00), «Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού» (Κυριακή 9/4, 21.15), «Tad, Η Σμαραγδένια Πλάκα» (Παρασκευή 21/4, 20.50), «Καρό Νίντζα: Επικίνδυνη Αποστολή» (Σάββατο 22/4, 21.00) και «ΣαμΣαμ» (Κυριακή 23/4, 21.00). Το Μ. Σάββατο 15/4 στις 21.45 θα προβληθεί και η ξεκαρδιστική κωμωδία «Πνεύμα Από Σπίτι», με πρωταγωνιστή το σκανταλιάρικο ξωτικό Φινίκ, ενώ ανήμερα του Πάσχα τα παιδιά θα μεταφερθούν στον κόσμο της ελληνικής μυθολογίας με την ταινία «Δαίδαλος Και Ίκαρος» (16/4, 21.10).

Παράλληλα, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες κινουμένων σχεδίων με δημοφιλείς ήρωες, όπως το υποψήφιο για Όσκαρ «Ρίο» με τον σπάνιο παπαγάλο Μπλου (Μ. Παρασκευή 14/4, 19.25), το «Κλίφορντ ο Κόκκινος Σκύλος» (Δευτέρα του Πάσχα 17/4, 19.35) και «Μάγια η Μέλισσα» (Παρασκευή 7/4, 19.25). Το Μ. Σάββατο στις 19.40 έρχεται το live action sequel του blockbuster «Sonic the Hedgehog», με τον γνωστό ήρωα videogame Σόνικ σε νέες περιπέτειες απέναντι στους Τζιμ Κάρεϊ και Ίντρις Έλμπα. Τη Δευτέρα του Πάσχα ξεκινά ένα μοναδικό θαλάσσιο ταξίδι με το «Ελκάνο και Μαγγελάνος: Ο πρώτος περίπλους της Γης» (17/4, 18.00).

Στο πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA KIDS βρίσκονται, επίσης, όλες οι συναρπαστικές περιπέτειες της οικογένειας Γουίσμπον στις κωμωδίες τρόμου «Μια Χαρούμενη Οικογένεια» (Μ. Τετάρτη 12/4, 21.10) και «Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2» (Μ. Πέμπτη 13/4, 21.10), καθώς και ταινίες με πρωταγωνιστή τον Μπομπ Σφουγγαράκη (Μπομπ Σφουγγαράκης: Η ταινία – Σάββατο 8/4, 19.35 & Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’ τα Νερά του – Κυριακή 9/4, 19.35).

NOVA: Ένα… Πασχαλινό αυγό γεμάτο Jurassic Park, «Πέππα: Το Γουρουνάκι» και μία οικογενειακή ζώνη για κάθε ηλικία και ατελείωτη διασκέδαση!

H NOVA, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με αφορμή το Πάσχα,  προσφέρει  στους συνδρομητές της από την Παρασκευή 7 Απριλίου – Κυριακή 23 Απριλίου, μία ξεχωριστή ζώνη «Easter Adventure Park» με ταινίες για κάθε ηλικία, για όλα τα γούστα και ατελείωτη διασκέδαση αλλά και την υπέροχη «Πέππα: Το Γουρουνάκι»!

Πιο αναλυτικά, από τις 7-23/4, το Novacinema2 είναι η καλύτερη πασχαλινή παρέα, για μικρούς και μεγάλους με τη ζώνη «Easter Adventure Park»! Κάθε μέρα στις 20:00, οι συνδρομητές θα απολαύσουν τις καλύτερες οικογενειακές ταινίες, κωμωδίες, κινούμενα σχέδια, όπως: «Curious George», «How to Train Your Dragon 2», «The Angry Birds Movie», «Boss Baby Family Business», «Nim’s Island», «The Addams Family 2», «Peter Rabbit 2: The Runaway», «Cloudy with a Chance of Meatballs 2», «Turbo», «Benjamin the Elephant», «Penguins of Madagascar». Παράλληλα, τα Σαββατοκύριακα (20:00) οι συνδρομητές… θα χαθούν στον περιπετειώδη κόσμο του Jurassic και θα απολαύσουν στο Novacinema2 τις ταινίες «Jurassic Park», «The Lost World: Jurassic Park», «Jurassic Park III», «Jurassic World», «Jurassic World: Dominion».

Οι μικροί φίλοι όμως θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την υπέροχη βρετανική προσχολική σειρά κινουμένων σχεδίων του Astley Baker, «Πέππα: Το Γουρουνάκι» στην ΕΟΝ με νέες πασχαλινές περιπέτειες, αλλά και το «Easter Adventure Park» στην ΕΟΝ, μια κατηγορία γεμάτη οικογενειακές ταινίες και κινούμενα σχέδια.

«Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Πρόσωπα της Πολιτικής, πρόσωπα της πρώτης γραμμής, από την Οικονομία και την Κοινωνία, πρόσωπα της επικαιρότητας διασταυρώνουν τα ξίφη και τα επιχειρήματά τους στην εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο», με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Γιατί καθυστερούν, για χρόνια, να βγάλουν αποφάσεις τα ελληνικά δικαστήρια;

Πόσος χρόνος χρειάζεται να αλλάξει ένας νόμος στη Δικαιοσύνη;

Γιατί όταν λέμε ισόβια δεν είναι ισόβια; 

Εκπρόσωποι δικαστών και εισαγγελέων, δικηγόροι, αλλά και πολίτες θέτουν ερωτήματα στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, στον τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, και τον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, Χάρη Καστανίδη.

Οι Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ διαμορφώνει κατάλληλα το πρόγραμμά της και δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν, σε απευθείας μετάδοση, τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Αναστάσεως, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Το πρόγραμμα μετάδοσης από την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου έως και την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023, έχει ως εξής:

 ΕΡΤ2

Ιερές Ακολουθίες

Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2023, ώρα 08:00-10:30

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία

Απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών

Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2023, ώρα 19:00-21:30

Ακολουθία του Νυμφίου

Απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών  

Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου 2023, ώρα 19:00-21:00

Ακολουθία του Νυμφίου

Απευθείας μετάδοση από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Γλυφάδας

Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023, ώρα 19:00-21:30

Ακολουθία του Νυμφίου

Απευθείας μετάδοση από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023, ώρα 19:00-21:30

Ακολουθία του Νιπτήρος

Απευθείας μετάδοση από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντοβασιλίσσης Ραφήνας

Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023, ώρα 19:00-23:30

Ακολουθία των Αγίων Παθών

Απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών

Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2023, ώρα 08:00-12:30

Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού

Απευθείας μετάδοση από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου

Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2023, ώρα 19:00-22:30

Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου & Περιφορά του Επιταφίου

Απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών

Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023, ώρα 08:00-11:30

Ακολουθία του Εσπερινού & Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου

Απευθείας μετάδοση από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Νέας Ιωνίας

Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2023, ώρα 23:00-02:00

Ακολουθία της Αναστάσεως & Αναστάσιμη Αρχιεπισκοπική Θεία Λειτουργία

Απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών

Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου 2023, ώρα 11:00-12:30

Ακολουθία Εσπερινού της Αγάπης

Απευθείας μετάδοση από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Εξελίξεις για την Αυριανή, την καθημερινή εφημερίδα που εξέδιδε για δεκαετίες ο Γιώργος Κουρής, αφού ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας έκανε δεκτή την αίτηση που έκανε ο γιος του και ιδιοκτήτης του ομίλου Kontra, Ανδρέας Κουρής, για την κατοχύρωση του τίτλου του πάλαι ποτέ καθημερινού φύλλου...

-Ανήμερα της συμπλήρωσης 55 ετών από την κατάκτηση του κυπέλλου Ευρώπης στο μπάσκετ από την ΑΕΚ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση ανέβασε στο Facebook ένα από τα κινηματογραφικά Επίκαιρα του 1968, για την τεράστια αυτή νίκη της «βασίλισσας» έναντι της Σλάβια Πράγας μέσα στο Καλλιμάρμαρο...

--Κέρδισε το βραβείο Sports Marketing Brand of the Year και 12 ακόμη διακρίσεις Μεγάλος πρωταγωνιστής στα Sports Marketing Awards αναδείχθηκε, για ακόμα μια χρονιά, ο ΟΠΑΠ...

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com