ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 May, 2023 - 17:04

Categories: 

Παπανικολάου: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα δυο πρώτα ματς»

 

Ο Ολυμπιακός καλείται να διαβεί ένα βουνό μπροστά του και το κυριότερο να φανεί συνεπής στο ραντεβού του με την … πρόκριση για το Final-4  του Κάουνας. 

Ο Κώστας Παπανικολάου παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε τη γνώριμη φετινή του πολύ καλή εικόνα στα δύο πρώτα ματς με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δήλωσε αποφασισμένος μαζί με τους συμπαίκτες του να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη στην Κωνσταντινούπολη.

«Είχαμε πει από την αρχή πως η σειρά είναι μεγάλη και δεν θα είναι εύκολο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στα δύο πρώτα ματς. Αλλά σε αυτή την καμπή της σεζόν πρέπει να είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τα πάντα», τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής.

 

Όσο για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός; «Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να αλλάξεις. Πάμε για δυο παιχνίδια. Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε ένα ματς τουλάχιστον, αρχής γενομένης από αυτό της Τετάρτης. Θα υπάρχουν κάποια πράγματα που θα αλλάξουμε, κυρίως για τα λάθη μας. Αλλά δεν θα ήταν σωστό να αλλάξουμε την ταυτότητά μας. Υπάρχει πίστη στο πλάνο και τις δυνατότητες μας και με αυτές θα πορευτούμε», απάντησε.

 

 

Ομάδα: