ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 May, 2023 - 14:19

Categories: 

Παπανικολάου: «Να απολαύσουμε αυτές τις ημέρες!»

Ο αρχηγός  του Ολυμπιακού ,Κώστας Παπανικολάου δεν κρύφτηκε στις απαντήσεις του και με όλη την ειλικρίνεια που διαθέτει έκανε ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα παρουσίας της ομάδας στη διοργάνωση αλλά έκανε λόγο και στον τρόπο προσέγγισης που θα πρέπει να έχει η ομάδα στη διοργάνωση.

 

Αναλυτικά:

 

Για το τι πρέπει να κάνει στο Final Four κι αν αλλάζει κάτι γιατί φέτος είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού: «Το πιο δύσκολο είναι… τώρα! Εδώ στη συνέντευξη Τύπου! Πρέπει να συγκεντρωθείς και είσαι η ίδια ομάδα που ήσουν όλη τη χρονιά. Με την ίδια συνταγή. Να δουλέψουμε όπως όλη τη σεζόν και να βγάλουμε στο παρκέ τη σκληράδα και την ανταγωνιστικότητά μας. Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Όλες οι ομάδες είχαν πολύ καλή χρονιά. Είναι δύο παιχνίδια. Πρέπει να το απολαύσουμε γιατί δεν ξέρουμε πότε θα είναι κάποιος εδώ ξανά»

 

«Ελπίζω όλοι να απολαύσουμε αυτές τις μέρες, να δούμε ωραία παιχνίδια και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Δεν πιστεύω πως στη φετινή Ευρωλίγκα μπορούσες κάποια στιγμή να πεις ότι θα έχεις μια καλή χρονιά ή όχι. Ήταν πολύ ανταγωνιστική και οι αποστάσεις στη βαθμολογία ήταν μικρές, δεν μπορούσες να ξέρεις την κατάταξη μέχρι το τέλος. Καμία ομάδα δεν είχε, λοιπόν, τη βεβαιότητα πως θα τα πάει σπουδαία. Απλώς πήγαινες παιχνίδι με παιχνίδι», πρόσθεσε.

 

«Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας να φέρουμε το τρόπαιο πίσω στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο, η προσμονή το κάνει πιο δύσκολο»

Ομάδα: