ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 March, 2023 - 22:12

Categories: 

Παπανικολάου: «Όταν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες!»

 

Ένα δείγμα των τεράστιων φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Ολυμπιακός συντρίβοντας τον ΠΑΟΚ με 100-70 στο ΣΕΦ κι επανήλθε με εκκωφαντικό τρόπο  στον δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα της Παρασκευής από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι

Με τον αρχηγό των νταμπλούχων Ελλάδας Κώστα Παπανικολάου να δίνει το στίγμα του μιλώντας στην ΕΡΤ:

«Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ματς. Έρχονται δύσκολα και σημαντικά ματς για την Ευρωλίγκα. Μοιράστηκε ο χρόνος και παίξαμε όλοι».

Για τα τρίποντα: «Ο τρόπος που έπαιξε η Παρτιζάν ήταν διαφορετικός και εμείς δεν κάναμε καλό ματς. Ήταν ένα από αυτά τα ματς. Χάσαμε και πολλά λέι απ. Όλα μπαίνουν και όλα βγαίνουν. Ελπίζω να μην γίνει πάλι αυτό με τα σουτ, αλλά στο μπάσκετ όλα γίνονται. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και μπορεί το παιχνίδι κάποιες φορές να στραβώσει. Θα υπάρχουν και αυτές οι βραδιές».

 

Για το ματς στο Βελιγράδι: «Όλοι ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και είμαστε έτοιμοι για ότι αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε τι μας περιμένει και που βαδίζουμε. Ήταν μία κακή παρένθεση το ματς. Ούτε περισσότερη δίψα είχαν. Είμαστε η πρώτη ομάδα στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα, όπως και στην Ελλάδα».

 

Για την Ευρωλίγκα: «Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει σε αυτές τις διαδικασίες και αυτη την κατάσταση. Εμείς παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και στο τέλος θα αναμετρηθούμε με αυτόν που θα έρθει απέναντι μας. Όταν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες»

 

Ομάδα: