ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 June, 2023 - 16:46

Categories: 

Παρελθόν ο Μπάτσι από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει ο Κριστιάνο Μπάτσι. Ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου ενημέρωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και να παραμείνει στην Ιταλία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Φυσικά και αυτό αποτελεί πρόβλημα για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας με τον Ρουμάνο τεχνικό να αναζητά πλέον άμεσο συνεργάτη, και άλλο ένα άτομο το οποίο θα προστεθεί στην ομάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρή είναι η υποψηφιότητα του Τζιανπάολο Καστορίνα, ο οποίος εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στο τιμ του Ρουμάνο και θα αναλάβει ένα πόστο προπονητή ατομικής βελτίωσης.

Ο Μπάτσι ήταν στο πλάι του Λουτσέσκου από την πρώτη του θητεία στον ΠΑΟΚ αποτελώντας τον πιο έμπιστο άνθρωπό του στην ομάδα. Μάλιστα, ο Μπάτσι είχε καθίσει στον πάγκο ως πρώτος τεχνικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όταν ο Ρουμάνος είχε τιμωρηθεί και παρακολουθούσε το ματς από σουίτα της Τούμπας.

Ομάδα: