ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 20:51

Categories: 

Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση της ΑΕΚ

 

Σε ρυθμούς Γαλατασαράι κινείται η ΑΕΚ (31/1, 19:30), η οποία έχει μπροστά της την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη για τους «16» του BCL.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Τιμ Φρέιζιερ. Ο Αμερικανός γκαρντ ταξίδεψε στην Πολη, όμως δεν είχε αγωνιστεί στα 3 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, λόγω τραυματισμού στο πόδι. Παρ' όλα αυτά, η κατάστασή του παρουσιάζει μία βελτίωση, επομένως ανήμερα του ματς (31/1) θα κριθεί η συμμετοχή του.

Από εκεί και πέρα, Αλεξάντερ Μάντσεν και Δημήτρης Μαυροειδής δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας μείνει στην Αθήνα λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ, ωστόσο, ταξίδεψε και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ένωσης βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, παρακολούθησε δια ζώσης την προπόνηση της Δευτέρας (30/1) και θα βρίσκεται στο κοντά στην ομάδα του για τη σημαντική αναμέτρηση απέναντι στη Γαλατά.

Ομάδα: