ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

9 April, 2023 - 18:09

Categories: 

Πεντάστερη Πάλας διάλυσε την Λιντς

Άλλη ομάδα φαίνεται να είναι η Κρίσταλ Πάλας με τον Ρόι Χόντσον στον πάγκο, καθώς συνέτριψε με 1-5 την Λιντς στο «Έλαντ Ρόουντ».

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, απειλώντας δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ προηγήθηκαν στο 21' με την κεφαλιά του Μπάμφορντ. Οι «αετοί», όμως, αντέδρασαν και ισοφάρισαν με παρόμοιο τρόπο, χάρι στην προσπάθεια του Γκεχί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά την ανάπαυλα, ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ήταν άπτιαστοι και έκαναν φίλο και φτερό την άμυνα της Λιντς. Πρώτα ο Αγιού ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 53' και δύο λεπτά μετά ο Έζε έκανε το 1-3. Με το πόδι πλέον κολλημένο στο γκάζι, οι «αετοί» βρήκαν αλλά δύο γκολ, με τους Έντουαρντ και Αγιού να ανεβάζουν τον δείκτη του σκορ στο 1-5 σκοράροντας στο 69' και το 77' αντίστοιχα.

Δύο στα δύο για την Πάλας μετά την πρόσληψη του Χόντσον, η οποία έχει ανέβει στην 12η θέση και έχει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Σε δυσχερέστερη κατάσταση η Λιντς που παραμένει μόλις δύο βαθμούς μακριά από τον υποβιβασμό.