ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 July, 2023 - 14:37

Πεπεισμένοι στην Παρτίζαν ότι θα κλείσει εκεί ο Μίροτιτς

Το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς παραμένει αβέβαιο, ωστόσο δημοσίευμα από τη Σερβία αναφέρει πως εκείνο θα τον βρει στην Παρτίζαν.

Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν οι άνθρωποι του συλλόγου, που σύμφωνα με το Mozzart Sport, είναι πεπεισμένοι ότι ο 32χρονος φόργουορντ θα κλείσει σήμερα ή αύριο, μετά τη συμφωνία στην οποία είχαν επέλθει οι δύο πλευρές πριν από 15 με 20 μέρες.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ομάδα και παίκτης είχαν συμφωνήσει μέσα σε δέκα λεπτά και πως το μόνο που απέμενε ήταν να λυθεί το συμβόλαιό του στην Μπαρτσελόνα.

Κάτι που εντέλει συνέβη, αν και προβλέπεται μέλλον στις δικαστικές αίθουσες αναφορικά με το ποσό που του οφείλουν οι Καταλανοί.

Σε κάθε περίπτωση, στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικρατεί αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα μπορέσουν να ανακοινώσουν μια σπουδαία μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η μεταγραφή... κόλλησε λόγω αντιδράσεων των οπαδών της Παρτίζαν για την καταγωγή του Μίροτιτς από το Μαυροβούνιο

 

Ομάδα: