ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

19 September, 2023 - 03:48

Categories: 

Περιγραφές C.L, φρέσκιες σειρές και κύκλοι σειρών στη Nova και η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ!

Η φάση των ομίλων του UEFA Champions League κάνει «σέντρα», με τα 16 ματς της 1ης αγωνιστικής, να μεταδίδονται από την COSMOTE TV, το διήμερο 19-20/9. Τον παλμό της δράσης θα μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι των καναλιών COSMOTE SPORT, μέσα από πλούσιο ρεπορτάζ και ειδικές εκπομπές αφιερωμένες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 

Η πρώτη σέντρα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/9 στις 19.45, με τον αγώνα Μίλαν-Νιούκαστλ (COSMOTE SPORT 4HD). Οι «καρακάξες» επιστρέφουν στη διοργάνωση έπειτα από απουσία 21 ετών, ευελπιστώντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Σαν Σίρο» απέναντι στην επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης. Από τους υπόλοιπους αγώνες της ημέρας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν του Κιλιάν Εμπαπέ και την Ντόρτμουντ του Μάρκο Ρόις (22.00, COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K), καθώς και το ματς Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00, COSMOTE SPORT 7HD).

 

Την Τετάρτη 20/9 τα φώτα θα είναι στραμμένα στην «Allianz Arena», καθώς εκεί η Μπάγερν Μονάχου θα υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιστρέφει στους ομίλους μετά από απουσία ενός χρόνου. Η σέντρα της μεγάλης αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 22.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 2HD, αλλά και σε 4K ανάλυση από το COSMOTE SPORT 4K. Την ίδια μέρα (Τετάρτη 20/9) η Ουνιόν Βερολίνου θα κάνει ντεμπούτο στην κορυφαία διοργάνωση της UEFA, απέναντι στην πολυνίκη του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης (19.45, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα υποδεχθεί την Ίντερ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD).

 

Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση του διημέρου

 

Το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα του διημέρου περιλαμβάνει 10 ακόμα παιχνίδια που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV. Την Τρίτη 19/9 η Γιανγκ Μπόις θα υποδεχθεί τη Λειψία (19.45, COSMOTE SPORT 5HD), ενώ η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι τον Ερυθρό Αστέρα (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Την ίδια μέρα στις 22.00 θα διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις Μπαρτσελόνα-Αντβέρπ (COSMOTE SPORT 6HD), Σαχτάρ Ντόνετσκ-Πόρτο (COSMOTE SPORT 8HD) και Φέγενορντ-Σέλτικ (COSMOTE SPORT 9HD).

 

Μία μέρα αργότερα, την Τετάρτη 20/9, η ενισχυμένη μεταγραφικά Γαλατάσαραϊ θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη (19.45, COSMOTE SPORT 5HD), ενώ η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα θα φιλοξενήσει στο «Έμιρεϊτς» την PSV Αϊντχόφεν (22.00, COSMOTE SPORT 3HD). Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League θα κλείσει με τα ματς Μπράγκα-Νάπολι (22.00, COSMOTE SPORT 6HD), Σεβίλη-Λανς (22.00, COSMOTE SPORT 8HD) και Μπενφίκα-Σάλτσμπουργκ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD).

 

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

 

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων στο COSMOTE SPORT 1HD (Τρίτη 19/9, 18.30, με τους Μιχάλη Τσόχο και Βασίλη Σαμπράκο & Τετάρτη 20/9, 18.30, με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο), για να τους ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις. Μετά τη λήξη των αγώνων η εκπομπή θα επιστρέφει (00.00, COSMOTE SPORT 1HD) με απευθείας συνδέσεις με τους αγωνιστικούς χώρους, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

 

Παράλληλα, για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς του διημέρου, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» στο COSMOTE SPORT 1HD (Τρίτη 19/9, 19.45-00.00, με τον Μιχάλη Τσόχο & Τετάρτη 20/9, 19.45-00.00, με τον Τόλη Χριστοφοράκη).

 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 19-20/9:

 

Τρίτη 19/9

Ώρα Αγώνας (Όμιλος) Κανάλι

19.45 Μίλαν-Νιούκαστλ (6ος) COSMOTE SPORT 4HD Περ. Γ. Θαναηλάκης

Γιανγκ Μπόις-Λειψία (7ος) COSMOTE SPORT 5HD Περ Α. Πάνος

22.00 Μάντσεστερ Σίτι-Ερυθρός Αστέρας (7ος) COSMOTE SPORT 2HD Περ Σ. Κωσταβάρας

Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ (6ος) COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K  Περ. Α.Τσαβδαράς

Μπαρτσελόνα-Αντβέρπ (8ος) COSMOTE SPORT 6HD  Περ Στ. Αβραμίδης

Λάτσιο-Ατλέτικο Μαδρίτης (5ος) COSMOTE SPORT 7HD Περ Α. Παλομπαρίνι

Σαχτάρ Ντόνετσκ-Πόρτο (8ος) COSMOTE SPORT 8HD Περ Δ. Σπηλιόπουλος

Φέγενορντ-Σέλτικ (5ος) COSMOTE SPORT 9HD Περ  Περ Τ. Χριστοφοράκης

 

Τετάρτη 20/9

Ώρα Αγώνας (Όμιλος) Κανάλι

19.45 Ρεάλ Μαδρίτης-Ουνιόν Βερολίνου (3ος) COSMOTE SPORT 4HD  Περ Λ. Μπαλάφας

Γαλατάσαραϊ-Κοπεγχάγη (1ος) COSMOTE SPORT 5HD Περ Γ. Μπιτσικώκος

22.00 Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1ος) COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K  περ Α. Τσαβδαράς

Άρσεναλ-PSV Αϊντχόφεν (2ος) COSMOTE SPORT 3HD Περ Γ. Θαναηλάκης

Μπράγκα-Νάπολι (3ος) COSMOTE SPORT 6HD  Περ Κ. Α. Παλομπαρίνι

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ίντερ (4ος) COSMOTE SPORT 7HD Περ  Δ. Σπηλιόπουλος

Σεβίλη-Λανς (2ος) COSMOTE SPORT 8HD  Περ Δ. Ξαρλής

Μπενφίκα-Σάλτσμπουργκ (4ος) COSMOTE SPORT 9HD Περ Κ, γιαλιτάκης

«Νύχτα στάσου»: Η νέα μουσική εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη στις καλύτερες στιγμές του λαϊκού τραγουδιού

Σε ένα ταξίδι στη μαγεία του λαϊκού τραγουδιού μάς προσκαλεί η ΕΡΤ με τη νέα μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου», που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ, από την ΕΡΤ1. Οικοδεσπότες στην εκπομπή-ταξίδι στην ιστορία του λαϊκού τραγουδιού, θα είναι ο κορυφαίος μαέστρος και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, Χρήστος Νικολόπουλος, με τη σπουδαία τραγουδίστρια που έχει χαράξει τον δικό της δρόμο στο λαϊκό και στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι, Μελίνα Ασλανίδου.

Μαζί τους, με όλες τις γνώσεις και το ταλέντο της, θα βρίσκεται η ποιήτρια και στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου.

Στην παρέα τους, κάθε σαββατόβραδο, τραγουδιστές οι οποίοι θα ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, αλλά και δικές τους επιτυχίες, καθώς και καλλιτέχνες που θα σχετίζονται με τα μουσικά αφιερώματα της εκπομπής.

Ένα νέο σκηνικό, που θα δίνει την αίσθηση των μουσικών σκηνών μέσα στις οποίες άνθησε το λαϊκό τραγούδι, και θα φιλοξενήσει τη νέα εκπομπή, στήνεται εξαρχής στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.

Στην εκπομπή θα συμμετέχει, με τις εξαιρετικές του γνώσεις και την πολυετή έρευνά του στο λαϊκό τραγούδι, ο Κώστας Μπαλαχούτης, ενώ διευθυντής της ορχήστρας και ενορχηστρωτής θα είναι ο Νίκος Στρατηγός. 

Νέες σειρές και κύκλοι σειρών στη Nova

Νέες συναρπαστικές σειρές καθώς και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται να καθηλώσουν τους συνδρομητές στα Novacinema4! Από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο της ζώνης «House of Europe» η σειρά «Bardot» για τη ζωή της μεγάλης Γαλλίδας ηθοποιού Μπριζίτ Μπαρντό. Ακολουθεί από την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 η δραματική νεανική σειρά «Bad Behaviour» ενώ από την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00 μυστήριο και έγκλημα ζητούν επίλυση στις υποθέσεις της 22ης σεζόν του «Law & Order».

Σκυτάλη παίρνει από την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00 η δραματική sci-fi σειρά «Viss Norm». Και από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 22:00 έρχεται η δραματική σειρά «The Invisible Girl». Παράλληλα, κάθε Παρασκευή στις 22:00 συνεχίζεται και η σειρά μυστηρίου και φαντασίας «Quantum Leap».

Στην κορυφή το MEGA

Στην πρώτη θέση των μετρήσεων της Nielsen βρέθηκε το Mega με 12,2% την εβδομάδα 11-17 Σεπεμβρίου .Στη δεύτερη θέση διατηρήθηκε το Open με 11,5%,  αλλά συγκατοικώντας  με τον Alpha . Ο ΣΚΑΪ τέταρτος με 9,8% το Star με 9,2% και ο ΑΝΤ1 με 7,7% . Η ΕΡΤ1 στο 5,6%, με 2,8% το ΜΑΚ TV, με 1,9% η ΕΡΤ3 και με 1,8% η ΕΡΤ2.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00,  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου...

-Ο easy 97.2 μας προσκαλεί κάθε Σάββατο στις 9:00 βράδυ σε ένα “EASY PARTY MIX” με non-stop διαχρονικές επιτυχίες ταξιδεύοντας μας πίσω σε αγαπημένες δεκαετίες...

-Σαρωτική ήταν η πρεμιέρα της καθημερινής δραματικής σειράς εποχής του OPEN «ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ», η οποία τερμάτισε πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού.Το χθεσινό συγκλονιστικό επεισόδιο σημείωσε μέσο όρο 22,7%  στο σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Χαρακτηριστικό είναι πως την πρεμιέρα του «ΈΡΩΤΑ ΦΥΓΑ»  παρακολούθησαν 797.196 τηλεθεατές...

-Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 18:00 ώρα Ελλάδας, στην εκπομπή «Φωνές και μουσικές», που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αλέξης Κώστας στη Φωνή της Ελλάδας, καλεσμένος είναι ο κιθαρίστας από τη Νέα Υόρκη, Σπύρος Εξάρας...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com