ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

13 May, 2023 - 04:39

Categories: 

Περιγραφές SL, οι τούρκικες εκλογές στην TV και πρεμιέρα Καλυβάτση στο Action 24!

Τα playoffs της Stoiximan Super League ρίχνουν αυλαία στην COSMOTE TV με δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή. Την Κυριακή 14/5, η ΑΕΚ υποδέχεται στην «OPAP Αρένα» τον Βόλο ΝΠΣ (20.00, COSMOTE SPORT 2HD), με την «Ένωση» να χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια για 13η φορά στην ιστορία της.

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20.00, COSMOTE SPORT 3HD), για να κρατήσει ζωντανή την όποια ελπίδα έχει για το πρωτάθλημα. Τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος, με την απονομή και όλη τη γιορτή που θα ακολουθήσει, θα μεταδώσει η COSMOTE TV.  

Τα playout της Stoiximan Super League ολοκληρώνονται με έναν «τελικό» για τη μάχη της παραμονής στην αναμέτρηση Ιωνικός–ΠΑΣ Λαμία (Σάββατο 13/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD). Οι φιλοξενούμενοι με νίκη ή ισοπαλία θα εξασφαλίσουν της παραμονή τους, ενώ οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο νίκη για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 17.00, το COSMOTE SPORT 2HD θα μεταδώσει τον αγώνα Παναιτωλικός-ΟΦΗ.

Τον παλμό των εξελίξεων της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League θα μεταφέρει η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, μέσα από pregame και postgame εκπομπές και το Super League Sportshow. Παράλληλα, η εκπομπή Super League Sportshow Λεπτό προς Λεπτό (Κυριακή 14/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) θα προσφέρει στους συνδρομητές λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα γήπεδα όπου θα κρίνεται ο φετινός τίτλος.

Stoiximan Super League (Playoffs, 10η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Super League Sportshow» (Κυριακή 14/5, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Λ. Μπαλάφας/ Ε. Παπαδοπούλου

Εκπομπή «Super League Sportshow Λεπτό προς Λεπτό» (Κυριακή 14/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Τ. Χριστοφοράκης

Παναθηναϊκός-Άρης (Κυριακή 14/5, 20.00, COSMOTE SPORT 3HD) περ: Σ. Κωσταβάρας

ΑΕΚ-Βόλος ΝΠΣ (Κυριακή 14/5, 20.00, COSMOTE SPORT 2HD) περ: Μ/Τσώχος/Σχ: Β. Σαμπράκος

Εκπομπή «Super League Sportshow» (Κυριακή 14/5, 22.30, COSMOTE SPORT 1HD) παρ: Γ. Θαναηλάκης/Στ. Αβραμίδης

 

Stoiximan Super League (Playouts, 7η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Παναιτωλικός-ΟΦΗ» (Σάββατο 13/5, 16.15, COSMOTE SPORT 2HD) παρ: Κ. Ψάρας

Παναιτωλικός-ΟΦΗ (Σάββατο 13/5, 17.00, COSMOTE SPORT 2HD) περ. A. Παλομπαρίνι

Εκπομπή «Postgame Παναιτωλικός-ΟΦΗ» (Σάββατο 13/5, 19.00, COSMOTE SPORT 2HD) παρ: παρ: Κ. Ψάρας

Εκπομπή «Pregame Ιωνικός-ΠΑΣ Λαμία» (Σάββατο 13/5, 19.15, COSMOTE SPORT 1HD) παρ. παρ. Μ. Τσώχος

Ιωνικός-ΠΑΣ Λαμία (Σάββατο 13/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) περ: Στ. Αβραμίδης

Εκπομπή «Postgame Ιωνικός-ΠΑΣ Λαμία» (Σάββατο 13/5, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD) παρ. Μ. Τσώχος

Η τελευταία αγωνιστική της Superleague στα Novasports

Η Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές στα Playoffs και απόψε (21:00) θα διεξαχθεί η εξ’ αναβολής αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική ενώ για την 10η και τελευταία αγωνιστική (Κυριακή 14/5) θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της Τούμπας ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παράλληλα φινάλε έχουμε και στα Playouts με τους αγώνες Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Οι αναμετρήσεις θα πλαισιωθούν από τις αγαπημένες εκπομπές των φιλάθλων, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιαννίκο Δούσκα, καθώς και «Monday Football Club» με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκο.

20:00 Stoiximan Super League Playouts, 7η αγωνιστική: Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports Prime σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

20:00 Stoiximan Super League Playouts: Αστέρας Τρίπολης–Ατρόμητος Novasports2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα

Καθοριστικές αναμετρήσεις στα γήπεδα της Ευρώπης

 

Οι φίλοι της «στρογγυλής θεάς» θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κρίσιμες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, μέσα από την συχνότητα της COSMOTE TV. Στη Serie A, μετά και την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου από τη Νάπολι, το ενδιαφέρον στρέφεται στη μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο UEFA Champions League της επόμενης σεζόν. Το Σάββατο 13/5 ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Σπέτσια-Μίλαν (19.00, COSMOTE SPORT 3HD) και Ίντερ-Σασουόλο (21.45, COSMOTE SPORT 3HD). Την Κυριακή 14/5, η πρωταθλήτρια Νάπολι αγωνίζεται στη έδρα της Μόντσα (16.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ στις 21.45 το COSMOTE SPORT 8HD θα μεταδώσει την αναμέτρηση Γιουβέντους-Κρεμονέζε.

Στη Σκωτία, οι Ρέιντζερς αντιμετωπίζουν τη Σέλτικ για τα Play-Off της cinch Scottish Premiership. Το νέρμπι μίσους «Old Firm», που παραδοσιακά συγκεντρώνει τεράστιο ενδιαφέρον από το ποδοσφαιρικό κοινό, παίζει αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 9HD, το Σάββατο 13/5 στις 14.30.

Στην Πορτογαλία, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Liga Portugal Bwin, η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου επισκέπτεται την Πορτιμονένσε (Σάββατο 13/5, 20.00, COSMOTE SPORT 7HD), ενώ η Πόρτο υποδέχεται την Κάζα Πία, με τους «δράκους» να θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ελπίδες τίτλου (Κυριακή 14/5, 22.30, COSMOTE SPORT 7HD).

Παράλληλα, μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT οι συνδρομητές θα μεταφερθούν στα γήπεδα της Αγγλίας για τα Play-Off των Sky Bet EFL Championship, Sky Bet EFL League One και Sky Bet EFL League Two, ενώ θα «ταξιδέψουν» και εκτός Ευρώπης για να παρακολουθήσουν την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία δοκιμάζεται στη έδρα της Αλ Ταΐ (Τρίτη 16/5, 21.30, COSMOTE SPORT 2HD).

 

Πλούσιο μπασκετικό θέαμα με NBA και FIBA Basketball Champions League Final-4  

 

Οι ημιτελικοί της ανατολικής και της δυτικής περιφέρειας του NBA μπαίνουν στην τελική ευθεία με συναρπαστικές αναμετρήσεις. Στη Δύση, θα πραγματοποιηθεί η «τιτανομαχία» ανάμεσα σε Λέικερς και Γουόριορς (Σάββατο 13/5, 05.00. COSMOTE SPORT 8HD), με τον νικητή της σειράς να συναντά στους τελικούς της περιφέρειας τους Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς. Στην Ανατολή, το Σάββατο 13/05 οι Μαϊάμι Χιτ, έχοντας το προβάδισμα στη σειρά με 3-2, υποδέχονται τους Νιου Γιορκ Νικς, φιλοδοξώντας στη νίκη που θα τους χαρίσει την πρόκριση (02.30, COSMOTE SPORT 4HD).

Εκτός από τον μαγικό κόσμο του NBA, οι φίλοι του μπάσκετ θα απολαύσουν αποκλειστικά στην COSMOTE TV το Final-4 του FIBA Basketball Champions League, με τους αγώνες Τενερίφη-Χάποελ Ιερουσαλήμ (Παρασκευή 12/5, 18.30, COSMOTE SPORT 9HD) και Μάλαγα-Βόννη (Παρασκευή 12/5, 21.30, COSMOTE SPORT 9HD). Την Κυριακή 14/5 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός (21.00, COSMOTE SPORT 9HD), με τον μικρό τελικό για την 3η θέση να λαμβάνει χώρα λίγες ώρες νωρίτερα (18.00, COSMOTE SPORT 9HD).

Στην Τουρκία, για την 29η αγωνιστική της Turkish Basketball Super League, η Εφές υποδέχεται την πρωτοπόρο Τουρκ Τέλεκομ (Σάββατο 13/5, 18.00, COSMOTE SPORT 4HD), ενώ στην Ιταλία η Αρμάνι θα αναμετρηθεί με την Πεζάρο του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου για τον πρώτο γύρο των play-off της Lega Basket Serie A (Σάββατο 13/5, 19.00, COSMOTE SPORT 8HD).

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ATP της Ρώμης

Για τους φίλους του τένις η εβδομάδα επιφυλάσσει πλούσια δράση με το ATP Masters 1000 International BNL d’Italia που θα διεξαχθεί στη Ρώμη. Μετά τον αποκλεισμό του στο ATP της Μαδρίτης από τον Γερμανό Στρουφ στα προημητελικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του ATP της Ρώμης, το τελευταίο Masters πριν το μεγάλο Rolland Garros, με τον πρώτο του αγώνα το Σάββατο 13/5 στα κορτ του COSMOTE SPORT 6HD.

 

Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση της εβδομάδας

 

Ένα «γεμάτο» σαββατοκύριακο έρχεται για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τα κανάλια της COSMOTE TV να μεταδίδουν τον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος WRC στην Πορτογαλία (COSMOTE SPORT 7HD), τον πέμπτο αγώνα του πρωταθλήματος MotoGP στη Γαλλία (COSMOTE SPORT 5HD), το Red Bull MotoGP Rookies Cup (COSMOTE SPORT 5HD), το Moto-E World Championship (COSMOTE SPORT 5HD) και το Extreme-E της Σκωτίας (COSMOTE SPORT 8HD).

Οι φαν της σφυροβολίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον Χρήστο Φραντζεσκάκη, ο οποίος εκπροσωπεί τη χώρα μας στο World Athletics Continental Tour Gold Keino Classic που θα γίνει στο Ναϊρόμπι (Σάββατο 13/5, 16.00, COSMOTE SPORT 7HD).

 

Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στο ΕΡΤNEWS: Η Τουρκία στις κάλπες 

Η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στη σύγχρονη ιστορία της Τουρκίας στο 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ, το ΕΡΤNEWS την Κυριακή 14 Μαΐου 2023. Με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στη γειτονική μας χώρα από το πρωί και με έκτακτη εκπομπή, στις 10 το βράδυ.

Στις 22:00, ο Ηλίας Σιακαντάρης και η Άννα Παπασωτηρίου στο στούντιο, οι ανταποκριτές της ΕΡΤ στην Κωνσταντινούπολη Αριάννα Φερεντίνου και Γιάννης Μανδαλίδης, καθώς και ο απεσταλμένος στην Άγκυρα Πιέρρος Τζανετάκος, με απευθείας συνδέσεις, μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων, το κλίμα και τις πληροφορίες από τα επιτελεία των μονομάχων. 

Τον διεθνή αντίκτυπο από το αποτέλεσμα της κάλπης θα μεταφέρουν οι ανταποκριτές της δημόσιας τηλεόρασης σε Ουάσιγκτον, ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και Βρυξέλλες. 

Καλεσμένοι διακεκριμένοι καθηγητές και δημοσιογράφοι αναλύουν τις εξελίξεις που δρομολογούνται την επόμενη μέρα στη γείτονα χώρα, με άξονα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και τις γεωπολιτικές ισορροπίες που διαμορφώνονται στον παγκόσμιο χάρτη και τη νοτιοανατολική Μεσόγειο. 

Οι κρίσιμες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία την Κυριακή, στις 22:00, στο ΕΡΤNEWS. 

Στις κάλπες της Τουρκίας και ο Alpha

Τουρκικές εκλογές 2023. Το μήνυμα της κάλπης 14 Μαΐου, λίγες ημέρες πριν από τις δικές μας εθνικές εκλογές, η γείτονα χώρα καλείται να αποφασίσει για τη δική της επόμενη μέρα.

Ο Alpha καλύπτει με συνεχείς ανταποκρίσεις όλες τις εξελίξεις και μας εξηγεί με τον εγκυρότερο τρόπο τη σημασία όσων συμβαίνουν στις σχέσεις Ελλάδας και Τουρκίας.

Η Ευαγγελία Τσικρίκα ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για να καλύψει όσα συμβαίνουν με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων.

Η ανταποκρίτρια του Alpha Ιωάννα Σακουφάκη μεταφέρει τον παλμό.

Οι αναλύσεις του διεθνολόγου του Alpha Γιώργου Φίλη ολοκληρώνουν την πολύπλευρη και ψύχραιμη ενημέρωσή μας.

Alpha News. Ειδήσεις όπως είναι.

«Θα φας καλά» στο ACTION 24 με τον Σωτήρη Καλυβάτση,

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μπαίνει στις κουζίνες των εστιατορίων που φτιάχνουν τα καλύτερα φαγητά της πόλης και κάθεται στα τραπέζια με τους ανθρώπους πίσω από αυτά για να δοκιμάσει το γευστικό φαγητό τους και να σας συστήσει τους κρυφούς γαστρονομικούς θησαυρούς, τις ιστορίες των ανθρώπων πίσω από τα μέρη που αγαπάμε να τρώμε, πάντα με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.

Street food, fine dining, μαγειρεία, καντίνες, καλά εστιατόρια, hip μέρη για brunch, παγωτατζίδικα, φούρνοι και ό,τι άλλο προκαλεί αίσθηση λαχτάρας ακόμα στη σκέψη γίνεται ο παιδότοπος του Σωτήρη, που περιπλανιέται στους δρόμους της Αθήνας και μοιράζει γέλια και προτάσεις για το πού «Θα φας καλά». Ακολουθήστε τον στο νέο του γαστρονομικό ταξίδι.

«Θα φας καλά»

Πρεμιέρα Σάββατο 13 Μαΐου στις 21:00

Παρουσίαση: Σωτήρης Καλυβάτσης

Σκηνοθεσία: Λήδα Βαρτζιώτη Δημήτρης Τσακαλέας

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

 -Έξι ημέρες πριν τις εκλογές ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ανοίγει τα τελευταία του χαρτιά στους «Πρωταγωνιστές». Τι απαντά στους νέους των Τεμπών και των Πανεπιστημίων; Τι μήνυμα στέλνει στους αναποφάσιστους και με ποιους σχεδιάζει να κυβερνήσει; «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Δευτέρα 15 Μαΐου στις 22:50...

-Η Διοίκηση του OPEN ανακοινώνει ότι ο κος ArturDavidian αναλαμβάνει ως Μη Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του καναλιού. O κος Davidian θα συνεργαστεί στενά με όλες τις Διευθύνσεις και τα στελέχη του σταθμού για την επίτευξη των νέων στρατηγικών στόχων του OPEN...

-Για 1+1 χρόνο συμφώνησε η Cosmote TV με τον Παναιτωλικό για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της επόμενης σεζόν, μπαίνοντας και όψιον σε περίπτωση που θα εφαρμοστεί η κεντρική διαχείριση...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com