ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 October, 2023 - 19:46

Categories: 

Πιθανή η αντικατάσταση του Ποτσέκο - Θέλει μόνιμο προπονητή η Ιταλία

Στην Ευρωλίγκα θα δοκιμαστεί ο Τζανμάρκο Ποτσέκο, ο οποίος ανέλαβε εδώ και λίγες μέρες τη Βιλερμπάν, μετά την απόλυση του Τι Τζέι Πάρκερ.

Ο Ιταλός τεχνικός θα δουλέψει παράλληλα στον πάγκο της γαλλικής ομάδας αλλά και της εθνικής Ιταλίας, αν και φαίνεται πως η θέση του στην τελευταία κάθε άλλο παρά... εξασφαλισμένη είναι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιταλική «LaStampa», η ιταλική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης είναι πιθανό να ψάξει αντικαταστάτη για τον Ποτσέκο, καθώς θέλει κάποιον μόνιμο προπονητή, αφοσιωμένο στην εθνική ομάδα, χωρίς τους περισπασμούς ενός συλλόγου.

Το πιθανότερο είναι, πάντως, ο 51χρονος να μείνει στον πάγκο των «ατζούρι» μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αν φυσικά η Ιταλία εξασφαλίσει μία θέση σε αυτούς μέσω του προολυμπιακού τουρνουά. Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να αναζητηθεί αντικαταστάτης, με ονόματα που ακούγονται ήδη αυτά του Σέρτζιο Σκαριόλο, του οποίου το συμβόλαιο με την Ισπανία λήγει σε δέκα μήνες, αλλά και του Σάσα Ομπράντοβιτς.