ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 January, 2024 - 17:27

Categories: 

Πιθανότατα χάνει και Παναθηναϊκό ο Λορέντζο Μπράουν

Έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί  στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τραυματισμό του Λορέντζο Μπράουν!

Σύμφωνα με τον γνωστό ισραηλινό δημοσιογράφο Άρελ Γκίνσμπερ, ο Αμερικανός γκαρντ με ισπανικό διαβατήριο ταλαιπωρείται ακόμη από πολύ έντονες ενοχλήσεις στην πλάτη και αναμένεται να απουσιάσει από τη δράση για τουλάχιστον μία εβδομάδα. Αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR την επόμενη Πέμπτη (25/01).

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο σταρ της Μακάμπι ταλαιπωρείται από πόνους στην πλάτη εδώ και αρκετό καιρό, αλλά την περασμένη εβδομάδα έπαιξε και στα δύο παιχνίδια της Ευρωλίγκας μετά από ένεση.

Ήδη στις αρχές αυτής της εβδομάδας, ο Μπράουν παραπονέθηκε ότι ο πόνος αυξανόταν και ο σύλλογος αποφάσισε να τον κρατήσει στο Τελ Αβίβ για να αναρρώσει και να συνεχίσει τις θεραπείες του, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ την Πέμπτη (18/01).

Προς το παρόν, στον ισραηλινό σύλλογο είναι σίγουροι ότι ο κομβικός τους παίκτης δεν θα είναι έτοιμος για τα δύο προσεχή παιχνίδια του εγχώριου πρωταθλήματος, ενώ το πιθανότερο είναι να χάσει και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR. Θυμίζουμε πως ο 33χρονος είναι μάλλον ο κορυφαίος παίκτης της Μακάμπι, μετρώντας 13,7 πόντους και 6,1 ασίστ ανά παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.