ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 April, 2023 - 22:30

Categories: 

Πινέδα: «Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη…»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια του ιδίου και των συμπαικτών του στην ΑΕΚ παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ορμπελίν Πινέδα υπενθυμίζοντας όμως πως η ομάδα του δεν έχει ακόμη κατακτήσει τίποτα.

«Σήμερα είχαμε όλοι στο μυαλό μας αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή. Μπορούμε να διασκεδάσουμε την πρόκριση, αλλά το σημερινό παιχνίδι από αύριο είναι παρελθόν και θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο. Σκεφτόμασταν ότι ο καθένας μπορούσε να δώσει κάτι παραπάνω, περιμέναμε ότι ο αντίπαλος θα ήταν δύσκολος. Τα πήγαμε πολύ καλά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο προπονητής είναι χαρούμενος για την προσπάθειά μας. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη. Ξέρω πολύ καλά πώς σκέφτεται ο προπονητής μας και πόσο θέλει να κερδίσει τίτλους. Αυτό προσπαθεί και μεταφέρει σε μας τους παίκτες και όλοι μας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είμαστε στον τελικό και δεν έχουμε καταφέρει τίποτα μέχρι στιγμής», τόνισε ο Μεξικανός.

 

Ομάδα: