ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

15 June, 2023 - 14:01

Categories: 

Πινέδα: «Είπα στον ατζέντη μου δική σου δουλειά το μέλλον μου…»

 

Σε … αναμμένα κάρβουνα κάθονται στην ΑΕΚ όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα. Με τον Μεξικανό μέσο, που υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της πορείας των «κιτρινόμαυρων» προς την κατάκτηση του ιστορικού νταμπλ να βρίσκεται στο επίκεντορ της επικαιρότητας μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Ένωση» και την επιστροφή του στην Θέλτα.

Μάλιστα υπήρξε ένα σενάριο από το Βίγκο, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός προσφέρει 8 εκατ. ευρώ (που διαψεύστηκε) για την απόκτηση του Μεξικανού και παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο θέμα, φυσικά, απασχόλησε και τους συμπατριώτες δημοσιογράφους του 27χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και αν γνωρίζει την ομάδα, που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν.

«Η αλήθεια είναι πως ζω μέρα την μέρα, το άφησα στον ατζέντη μου. Του είπα «είναι δική σου δουλειά, θα φροντίσω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο, δώσε μου τα δεδομένα που δουλεύουν» και ας έρθουν εκπλήξεις. Πιστεύω ότι όταν εμείς οι παίκτες μένουμε εκτός, έρχονται οι καλύτερες προτάσεις», ανέφερε αρχικά ο Πινέδα στο Azteca Deportes.

Παρότι είναι άγνωστο πού θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά, ο Πινέδα απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στο Μεξικό, αφού πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη και να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες.

«Ορίστε, το έλεγα πάντα. Πρώτα είναι το όνειρό μου να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να συνεχίσω να πετυχαίνω και να συνεχίσω να χτυπάω πόρτες, ώστε να υπάρχουν περισσότεροι Μεξικανοί», κατέληξε.

Ομάδα: