ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 August, 2023 - 21:07

Categories: 

Πινέδα: «Να δώσουμε το 100% για την πρόκριση!»

Η ΑΕΚ έχει ακόμη ένα εμπόδιο να ξεπεράσει για την πρόκριση στο Champions League, αυτό της Αντβέρπ, την οποία αντιμετωπίζει την Τρίτη (22/8, 22:00) εκτός έδρας, στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Ο Όρμπελιν Πινέδα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα, όπου τόνισε την τεράστια αξία που θα είχε μία πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε στη μεγάλη ποιότητα των Βέλγων και στην προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλει η ΑΕΚ ώστε να τους αποκλείσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι ο προπονητής μας τα είπε όλα. Μελετήσαμε ξεχωριστά τον αντίπαλο και εκείνος, αλλά και εμείς ξεχωριστά. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δεν θα είναι εύκολο».

Για το πόσο πνευματικά έτοιμη είναι η ομάδα μετά την πρόκριση με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν έντονο, δυνατό και συγκινητικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι και τα ματς με την Αντβέρπ θα είναι κάτι παρόμοιο. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θέλουμε το καλύτερο δυνατό που είναι η πρόκριση».

Για το πως βλέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την προοπτική να συμμετάσχουν στο Champions League: «Φυσικά και αποτελεί όνειρο για κάθε παίκτη. Από εκεί που είσαι στο σπίτι σου και τα βλέπεις, να έχεις τη δυνατότητα να παίξεις. Είναι συγκινητικό, όμορφο και σου δίνει κίνητρο για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να συμμετάσχεις εκεί».

Για το αν περιμένει πιο δύσκολα παιχνίδια με την Άντβερπ σε σχέση με την Ντίναμο: «Πρόκειται για δύο πολύ καλές ομάδες. Γι' αυτό ήταν στα προκριματικά του Champions League. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας και να προκριθούμε».

Ομάδα: