ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 October, 2023 - 17:58

Categories: 

Πλάθα: «Σημαντικό να χτίσουμε νικηφόρο σερί»

Για το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στη σεζόν, η οποία έσβησε όλα τα ban της FIBA, μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Ζοάν Πλάθα.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως είναι σημαντικό να χτιστεί ένα νικηφόρο σερί στην έδρα της «Ένωσης», προσθέτοντας πως περιμένει τον κόσμο στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θεωρώ, ότι κάναμε μία καλή προετοιμασία. Οι παίκτες μου έχουν καταλάβει το μέγεθος του Συλλόγου, στον οποίο βρίσκονται. Γνωρίζουν επίσης, πόσο σημαντικό θα είναι να δημιουργήσουμε ένα νικηφόρο σερί στην έδρα μας.

Το Λαύριο είναι μία σοβαρή, αξιοσέβαστη ομάδα, μ’ ένα καλό σύνολο παικτών και προπονητών. Γενικά, έχει κλείσει την προετοιμασία του με θετικό πρόσημο και θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να μας στηρίξει στον πρώτο αγώνα στο ''σπίτι'' μας».

 

Ομάδα: