ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

18 March, 2023 - 22:28

Categories: 

Πληγώθηκαν στο τέλος Τσέλσι και Τότεναμ

 

Μετά το τρία στα τρία και την πρόκριση επί της Ντόρτμουντ, η Τσέλσι ήλπιζε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της απέναντι στην Έβερτον. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, όμως, αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να χάσει και πήρε τον βαθμό στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-2.

Οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν δυναμικά το ματς, δημιουργώντας καλές φάσεις, με τον Φέλιξ να είναι ο πιο επικίνδυνους παίκτης στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Σον Ντάιτς, από την άλλη, κοιτούσε να χτυπήσει στην κόντρα ή στις στημένες μπάλες.

Το πρώτο γκολ ήρθε τελικά από τον Ζοάο Φέλιξ στο 52', με τον Πορτογάλο να ανοίγει λογαριασμό στην έδρα των «Μπλε». Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά την εστία του Πίκφορντ, ωστόσο, τα «ζαχαρωτά» έφεραν το ματς στα ίσα από την αγαπημένη κατάσταση του Σον Ντάιτς, το κόρνερ. Δύο κεφαλιές από τους Ταρκόφσκι και Ντουκουρέ με την μπάλα να περνάει την γραμμή της εστίας πριν απομακρυνθεί και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 69'. Τρία λεπτά μετά, ο Τζέιμς κέρδισε πέναλτι από τον Γκόντφρεϊ και ο Χάβερτζ με περίσσια ψυχραιμία από την άσπρη βούλα έβαλε ξανά μπροστά την Τσέλσι στο 76'. Η Έβερτον, ωστόσο, δεν τα παράτησε και στο 89' ισοφάρισε ξανά. Αυτή την φορά ήταν ο Σιμς, ο οποίος με ένα ιδανικό τελείωμα έγραψε το τελικό 2-2.

Μία ισοπαλία που δεν θα αρέσει καθόλου στους οπαδούς της Τσέλσι, πάνω που η ομάδα του Πόττερ φαινόταν να εύρισκε ξανά τον καλό της εαυτό. Πλέον, οι Λονδρέζοι έχουν «κολλήσει» στην 10η θέση και βλέπουν την Ευρώπη να απομακρύνεται. Από την άλλη, η Έβερτον θα είναι παραπάνω από ικανοποιημένη με τον πόντο, ο οποίος είναι σημαντικός για την μάχη που δίνει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

Σαουθάμπτον - Τότεναμ 3-3

Βαθμούς στο τέλος έχασε και η Τότεναμ, η οποία παρότι προηγήθηκε με 1-3, δέχθηκε δύο γκολ προς το τέλος της αναμέτρησης και έχασε δύο πόντους στο «Σεντ Μαίρυς».

Τα «σπιρούνια» προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Πέδρο Πόρο και οι «άγιοι» απάντησαν ένα λεπτό μετά την δεύτερη σέντρα με τον Άνταμς. Η Τότεναμ, όμως, επανέκτησε το προβάδισμα στο 65' χάρι στο γκολ του Κέιν και στο 74' ο Πέρισιτς έκανε το 1-3. Οι φιλοξενούμενοι περίμεναν ότι αυτό θα ήταν αρκετό για να πάρουν τους τρεις πόντους, αλλά οι «άγιοι» δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Δύο λεπτά αργότερα ο Γουόλκοτ μείωσε σε 2-3, ενώ το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γουόρντ-Πράους.

Πικρή ισοπαλία για την Τότεναμ, η οποία συνεχίζει να δίνει δικαιώματα στις ομάδες που επιδιώκουν να της πάρουν την θέση στην τετράδα. Πιο ευχαριστημένη θα είναι η Σαουθάμπτον που, αν και βρίσκεται ακόμη στην τελευταία θέση, έχει αναπτερομένο το ηθικό ενόψει της συνέχειας.

 

Άστον Βίλα - Μπόρνμουθ 3-0

Εύκολο απόγευμα είχε η Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ», καθώς επικράτησε με 3-0 της Μπόρνμουθ.

Οι «Κλάρετς» πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ χάρι στο γκολ του Λουίς στο έβδομο λεπτό. Τα «Κεράσια» είχαν ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τους Σολάνκε και Ουατάρε, χωρίς να παραβιάσουν την εστία του Μαρτίνεζ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και «κλείδωσαν» τον άσσο με δύο γκολ στο τέλος και συγκεκριμένα στο 80' και το 89' με τους Ράμσεϊ και Μπουεντία αντίστοιχα.

Στην ενδέκατη θέση με 38 βάθμους η Βίλα, που έχει αποφύγει ουσιαστικά τον υποβιβασμό, ενώ η Μπόρνμουθ βρίσκεται στην προτελευταία θέση και αντιμετωπίζει μια δύσκολη μάχη.

 

Μπρέντφορντ - Λέστερ 1-1

Ισόπαλες αναδείχθηκαν και οι Μπρέντφορντ με την Λέστερ στο Δυτικό Λονδίνο.

Ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα, με τις «μέλισσες» να είναι ανώτερες στο πρώτο μέρος και να ανοίγουν το σκορ με τον Γιένσεν στο 32'. Οι «αλεπούδες» ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο 45λεπτο και ισοφάρισαν στο 52' με τον Μάντισον, με το 1-1 να μένει ως το τέλος.

Καμία πλευρά δεν θα είναι ευχαριστημένη με τον πόντο, αφού η Μπρέντφορντ έμεινε στην 

όγδοη θέση και η Λέστερ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Γουλβς - Λιντς 2-4

Πολύτιμη νίκη πήρε και η Λιντς που κέρδισε 2-4 την Γουλβς στο «Μολινό».

Τα «παγώνια» σκόραραν στις αρχές κάθε ημιχρόνου, στο έκτο λεπτό με τον Χάρισον και στο 49'' με τον Έιλινγκ, ενώ δεκατρία λεπτά μετά ο Ράσμους Κρίστενσεν έκανε το 0-3. Οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» σε εκείνο το σημείο, σκοράροντας είς διπλούν με τους Ότο και Κούνια στο 65' και το 73' αντίστοιχα. Ο Ότο, ωστόσο, αποβλήθηκε στο 84' και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροδρίγο έγραψε το τελικό 2-4. 

Μια πολύ σημαντική νίκη για την Λιντς που ανέβηκε στην 14η θέση και τους 26 πόντους, έναν λιγότερο από όσους έχει η Γουλβς.