ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 December, 2023 - 22:13

Categories: 

Πληγώθηκε από τα λάθη του ο Παναθηναϊκός κι έχασε διό του ματς από την «μισή» Εφές (71-68)

Κατώτερος των προσδοκιών παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την «λαβωμένη» Αναντολού Εφές (σ.σ. απουσίαζαν οι τραυματίες Μπομπουά, Ζίζιτς, Κλάιμπερν, Γουίλις, Πλάις και Μπράιαντ) με 71-68 για τη 12η αγωνιστική της EuroLeague. . Ο Ντίνος Μήτογλου είχε μάλιστα την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, το τρίποντο που επιχείρησε όμως στο «μηδέν» κατέληξε στη στεφάνη. Οι «πράσινοι» μετά την … αυτοκτονία τους στο Βελιγράδι κόντρα στη Παρτίζαν υπέστησαν μία πολύ άσχημη από ψυχολογικής πλευράς ήττα και υποχώρησαν στο 6-6.

Παρά το γεγονός ότι ο Ναν βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά και με δικό του τρίποντο στο 38’ είχε δώσει αέρα τριών πόντων στο «τριφύλλι» για το 65-68, εντούτοις η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν κατάφερε να διαχειριστεί αυτό το προβάδισμα και με συνεχόμενα λάθη επέτρεψε στην τουρκική ομάδα α κάνει την τελική της αντεπίθεση και να πάρει μία σπουδαία νίκη

Καθοριστική φάση για τη έκβαση του αγώνα αποδείχθηκε το λάθος του Σλούκα στα 25’’ και με το σκορ στο 70’ 68 υπέρ της Εφές, ότνα του έμεινε η μπάλα στα χέρια. Ο Ντάριους Τόμπσον έβαλε 1/2 βολές για το +3 (71-68) στα 7.6'' πριν πάρει το τελευταίο σουτ της βραδιάς ο  Μήτογλου, μετά από δημιουργία του Σλούκα.

 

Ομάδα: