ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 June, 2023 - 20:40

Categories: 

Πογέτ: «Δεν ερχόμαστε μόνο για να αμυνθούμε»

 

Με τη δική της αγωνιστική φιλοσοφία θα παραταχθεί στο «Stade de France» για τον δύσκολο αγώνα με τη Γαλλία (19/6, 21:45) η Εθνική Ελλάδος, όπως τόνισε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει σκοπό μόνο να αμυνθεί, αλλά θέλει να παίξει επιθετικά.

 

 

Ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για:

-το παιχνίδι με τη Γαλλία: «Παίζουμε με μία από τις δύο μεγάλες ομάδες του κόσμου μαζί με την Αργεντινή. Θα πρέπει η απόδοση της Ελλάδας να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν ερχόμαστε μόνο να αμυνθούμε. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Θέλουμε να επιτεθούμε».

-την ποιότητα των Γάλλων: «Παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση και η ψυχολογία. Ξέρουμε ότι παίζουν στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα και πρέπει να έχουμε εξαιρετική κατάσταση για το ματς. Δεν είναι μόνο ο Εμπαπέ, συνολικά θα πρέπει η ομάδα να έχει λύσεις για όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας»