ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 November, 2022 - 19:55

Categories: 

Πογέτ: «Ευκαιρία να τσεκάρουμε και άλλους παίκτες στα φιλικά»

 

Δηλώσεις ενόψει των εκτός έδρας φιλικών αναμετρήσεων της Εθνικής μας κόντρα σε Μάλτα (17/11) και Ουγγαρία (20/11), έκανε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός σχολίασε τις κλήσεις του και τόνισε πως τα δύο αυτά παιχνίδια αποτελούν μια καλή ευκαιρία για να παίξουν ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα στα επίσημα, ενώ πρόσθεσε πως η Εθνική μας βρίσκεται πιο κοντά στο επόμενο Euro.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού μας προπονητή:

Για τις επιλογές: «Φυσικά υπάρχουν αλλαγές, δεν είναι επίσημη διακοπή για τις εθνικές, έτσι κάποιες ομάδες δεν άφησαν τους παίκτες να έρθουν. Αυτό δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές. Το κλίμα είναι πολύ καλό».

Για την κατάσταση των παικτών: «Θέλουμε να είναι οι παίκτες σε καλή κατάσταση, ώστε όταν έρθει ο Μάρτιος να μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά και να έχω ποικιλία για να επιλέξω».

Για τις αλλαγές στην άμυνα: «Ξέρουμε τον Βλαχοδήμο, τον Μπάλντοκ, τον Τσιμίκα ή τον Μαυροπάνο. Η κατάσταση στην άμυνα μάς δίνει την ευκαιρία να τσεκάρουμε κι άλλους παίκτες, σε περίπτωση που τους χρειαστούμε στα προκριματικά. Θα είναι παιχνίδια πληροφορίας για εμένα και ευκαιρία για τους παίκτες».

Για το Euro: «Είμαστε πιο κοντά, έχουμε δύο ευκαιρίες να πάμε στο Euro, μέσω του Nations League ή των προκριματικών».

Για το Μουντιάλ του Κατάρ: «Υπάρχουν δύο ομάδες που είναι λίγο πιο ψηλά όσον αφορά στην ταυτότητα, την ποιότητα και την ποσότητα παικτών, η Βραζιλία και η Αργεντινή. Τώρα θέλω η Ελλάδα να στηρίξει την Ουρουγουάη».