ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 April, 2023 - 19:34

Categories: 

Ποινές ... χάδι της Ευρωλίγκα στους ταραξίες

 

Στα… μαλακά έπεσαν οι πρωταγωνιστές του σοβαρού επεισοδίου με τη γενική σύρραξη στο «Wizink Center», στο δεύτερο ματς των playoffs της Ευρωλίγκας ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρτίζαν!

Συγκεκριμένα, για τη λαβή… τζούντο στον Ντάντε Έξουμ, ο Γκερσόν Γιαμπουσέλι τιμωρήθηκε με ποινή πέντε αγωνιστικών!

 

 

 

 

Από ‘κει και πέρα, ο Κέβιν Πάντερ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο αγώνων, ενώ από μία αγωνιστική εισέπραξαν οι Γκάμπριελ Ντεκ και Ματίας Λεσόρ. Κανείς άλλος παίκτης ή προπονητής δεν τιμωρήθηκε.

Καμία από αυτές τις ποινές δεν είναι εφέσιμη, ενώ τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Παρτίζαν τιμωρήθηκαν με πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ η καθεμία.

Γεγονός το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι Γκέρσον Γιαμπουσέλι δεν θα αγωνιστεί άλλο με τη «βασίλισσα» φέτος στην Ευρωλίγκα, ενώ εφόσον η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προκριθεί με 3-0 στο Final Four του Κάουνας (αφού προηγείται 2-0 στη σειρά), τότε ο Κέβιν Πάντερ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον ημιτελικό.

Αναλυτικά οι ποινές:

Γκερσόν Γιαμπουσέλι - 5 αγωνιστικές

Κέβιν Πάντερ - 2 αγωνιστικές

Γκάμπριελ Ντεκ - 1 αγωνιστική

Ματίας Λεσόρ 1 αγωνιστική

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτίζαν πρόστιμο από 50.000 ευρώ η καθεμία