ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 February, 2023 - 19:45

Categories: 

Ποινή- πρόκληση για τον Ολυμπιακό Β’

Την αυστηρότητά της στον Ολυμπιακό Β’ εξάντλησε το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανωο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Συγκεκριμένο το εν λόγω όργανο τιμώρησε την πειραϊκή ομάδα με  αφαίρεση πέντε βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, αλλά  και πέντε βαθμών από το επόμενο λόγω της αποχώρησης από το παιχνίδι με την Καλλιθέα τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν επίσης με πρόστιμο 70.000 €, ενώ το παιχνίδι καταχωρήθηκε στην Καλλιθέα με 3-0. Με το -5, η ομάδα του Γιαννάκη Οκκά υποχωρεί στη 12η θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.

 

Υπενθυμίζουμε ότι πέρσι, φέτος και του χρόνου (σ.σ τρία χρόνια από τη στιγμή που άρχισαν να αγωνίζονται στη Super League 2) καμία από τις δεύτερες ομάδες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υποβιβαστεί. Εχουν εξασφαλισμένη παρουσία στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φυσικά, δεν προβιβάζονται επίσης.