ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

11 March, 2023 - 16:57

Categories: 

Πολύτιμες νίκες για Καρδίτσα, Παναχαϊκή και Επισκοπή

Με τρία παιχνίδια συνεχίστηκε σήμερα η αγωνιστική δράση στην Super League 2, με ένα εξ αυτών για τον πρώτο όμιλο και δύο για τον δεύτερο.

 

Λάρισα - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Στο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε ένα σημαντικό διπλό, νικώντας την Λάρισα με 0-1 στο Αλκαζάρ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και απείλησαν νωρίς με τους Πολιτή και Μπούζα. Η ΑΕΛ ανέβασε ρυθμούς μετά το πρώτο τέταρτο, αλλά ούτε και αυτή μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και ανταμείφθηκαν στο 68', όταν ο Κοζορώνης εκτέλεσε εύστοχα από την άσπρη βούλα. Οι «βυσσινί» δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση και το 0-1 έμεινε έως την συμπλήρωση του 90λεπτου.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, Λάρισα και Αναγέννηση ισοβαθμούν στην τρίτη θέση με 25 πόντους, έξι κάτω από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

 

Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Β 2-1

Στο γήπεδο της Αγυιάς, η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Β και κρατάει ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ισορροπημένα τα πρώτα είκοσι λεπτά του παιχνιδιού, με την διαφορά να την κάνει το πολύ όμορφο τελείωμα του Παναγιώτη Λινάρδου, ο οποίος έβαλε μπροστά τους Αχαιούς στο 21ο λεπτό. Οι «κοκκινόμαυροι» πήραν ώθηση από το γκολ και είχαν ακόμη μία καλή στιγμή στο 27' με τον ίδιο παίκτη.

Με ανεβασμένη διάθεση στο δεύτερο μέρος η Παναχαϊκή συνέχισε να πιέζει τους φιλοξενούμενους και κέρδισε πέναλτι στο 62', όταν ο Χρυσόπουλος ανέτρεψε τον Λινάρδο, ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει την «εσχάτη των ποινών». Ο Στουρνάρας έπεσε σωστά και απέκρουσε το πέναλτι, αλλά ο παίκτης των γηπεδούχων πήρε το ριμπάουντ και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν στο 75' με τον Κωστή, δεν βρήκαν, όμως, το γκολ της ισοφάρισης.

Πολύτιμη νίκη για την Παναχαϊκή , που βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 30 βαθμούς και κυνηγά την Κηφισιά που έχει επτά παραπάνω. Στην 12η θέση με 9 πόντους οι νέοι του Ολυμπιακού.

 

Επισκοπή - Άεκ Β 1-0

Η δεύτερη ομάδα της Άεκ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε με 1-0 στην Επισκοπή από την τοπική ομάδα. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες ήταν αυτό του Αλεξίου Κούτσια στο 50'. 

Πρώτη νίκη της σεζόν για την Επισκοπή που βρίσκεται πέντε πόντους κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Στην δέκατη θέση με 11 βαθμούς η Άεκ Β.