ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

11 February, 2023 - 18:53

Categories: 

Πολύτιμες νίκες για Φράιμπουργκ, Μάιντς και Λεβερκούζεν.

Στο «Europa Park» η Φράιμπουργκ επικράτησε με 2-1 της Στουτγάρδης.

Σε ένα σχετικά μοιρασμένο ματς, η Στουτγάρδη ήταν αυτή που προηγήθηκε στο μισάωρο με τον Φούλριχ. Στο δεύτερο μισό, ωστόσο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν δύο πέναλτι, τα οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Βιντσέντσο Γρίφο στο 64' και το 84' και έφτασαν στην ανατροπή. Έτσι, η Φράιμπουργκ πέρασε στην 4η θέση, ενώ η Στουτγάρδη παραμένει στην 16, που οδηγεί στα πλέι-οφ υποβιβασμού.

 

 

Στο Μάιντς η τοπική ομάδα κέρδισε με 3-1 την Άουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21' με τον Τζάε Σουνγκ - Λι και βρήκαν ξανά δίχτυα τρία λεπτά αργότερα με τον Ονισίβο. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, όμως, ήταν άμεση, καθώς μείωσαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεμίροβιτς μόλις τέσσερα λεπτά μετά. Στο 52' ο Τζάε Σουνγκ - Λι σκόραρε ξανά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

 

Με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε η Μπάγερν Λεβερκούζεν εκτός έδρας της Χοφενχάιμ.

Στο «PreZero Arena» η Λεβερκούζεν προηγήθηκε νωρίς, στο έκτο λεπτό με τον Άντριτς και διατήρησε το προβάδισμά της καθ'όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν αλλά δύο γκολ με τους Ντϊαμπί και Χόζλεκ στο 46' και το 56'. Η Χοφενχάιμ το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Ν'Σόκι στο 77'