ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Σπύρος Παράσχης

26 February, 2023 - 17:04

Categories: 

Πολύτιμο διπλό της Χιρόνα στο Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ηττήθηκε με 3-1 εντός έδρας από την Χιρόνα, χάνοντας, έτσι, την ευκαιρία να επιστρέψει στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Χιρόνα προηγήθηκε μόλις στο τέταρτο λεπτό με το ακριβές αριστερό σουτ του Γκαρσία, ενώ στο 19' ο Όσκαρ Ντε Μάρκος εκτίμησε λανθασμένα την πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους.

Σε εκείνο το σημείο, οι Βάσκοι ανέβασαν ρυθμούς και βρήκαν απάντηση με τον Μπερκίτσε στο 35'. Η ατυχία, όμως, δεν είχε τελειώσει για την Αθλέτικ, αφού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Βέσγκα έδωσε ένα ακόμη αυτογκόλ - δώρο στην Μαγιόρκα, κάνοντας άθελά του το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και προσπάθησαν να επιστρέψουν στην διεκδίκηση του αγώνα, χωρίς μεγάλη επιτυχία, καθώς δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Γκαζάνικα για το μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου. Ο Ραούλ Γκαρσία μείωσε στο 89', ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλυτώσει τους Βάσκους από την ήττα.

Η Αθλέτικ, με αυτήν την ήττα, έμεινε στην έβδομη θέση, ωστόσο οι ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη είναι ακόμη ζωντανές. Για την Μαγιόρκα, οι τρεις βαθμοί που κέρδισε την ανεβάζουν στην δέκατη θέση, μόλις δύο βαθμούς κάτω από τους σημερινούς αντιπάλους της.