ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 May, 2023 - 16:38

Categories: 

Προάγγελος μεταγραφής στον Παναθηναϊκό οι δηλώσεις του προπονητή της Σλάβια για Λινγκρ!

Ο Οντρέι Λινγκρ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και ο προπονητής του στη Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπσόφσκι, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του στο τέλος της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε σεφτέ στις μεταγραφές του για τη νέα σεζόν ανακοινώνοντας την επιστροφή του Ζέκα και πλέον στρέφεται στις επόμενες κινήσεις του με στόχο την ενίσχυση σε όλες τις γραμμές.

 

Ένα από τα ονόματα που απασχολεί έντονα το Τριφύλλι είναι αυτό του Όντρει Λινγκρ της Σλάβια Πράγας για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Τσέχος χαφ «έπαιξε» και τον περασμένο Ιανουάριο για τους Πράσινους κι αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που αρέσουν πολύ στο επιτελείο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με το μέλλον του στον σύλλογο της πατρίδας του να παραμένει αβέβαιο.

 

Και οι δηλώσεις του προπονητή της Σλάβια, Γίντριχ Τρπσόφσκι ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις πιθανότητες αποχώρησής του στο τέλος της σεζόν (το πρωτάθλημα λήγει στις 27/5). Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το αν ο Λινγκρ θα συνεχίσει στο κλαμπ, ο τεχνικός των Κόκκινων δήλωσε:

 

«Θα ήθελα πολύ να μείνει σςτη Σλάβια, αλλά έχει ήδη προσφέρει πολλές υπηρεσίες εδώ, είναι μαζί μας για πάνω από τρία χρόνια. Πάντα έδινε και δίνει το καλύτερο για τη Σλάβια, συνεπώς κάποιοι παίκτες όπως ο Όντρεϊ αξίζουν περισσότερο μια μεταγραφή από κάποιους άλλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν από τον σύλλογο, μπορούν να συνδέσουν ολόκληρη την καριέρα τους με τη Σλάβια. Δεν υπάρχει κάτι βέβαιο προς το παρόν, οι αποφάσεις θα ληφθούν το καλοκαίρι και για μας στόχος είναι να προετοιμαστούμε στην ιδέα ότι κάποιος παίκτης θα αποχωρήσει».

 

Ομάδα: