ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

10 November, 2023 - 18:42

Categories: 

Προλαβαίνει τον Παναθηναϊκό ο Πάντερ

Για πάνω από δέκα ημέρες θα στερηθεί η Παρτίζαν τις υπηρεσίες του Κέβιν Πάντερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι στα… πιτς από τα τέλη Οκτωβρίου και το ντέρμπι της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, εξαιτίας ενός μυϊκού τραυματισμού. Όπως αναφέρεται στον Τύπο της Σερβίας, η αποθεραπεία του άλλοτε παίκτη των Λαυρίου, ΑΕΚ Betsson BC και Ολυμπιακού εξελίσσεται πολύ καλά.

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Κέβιν Πάντερ θα χρειαστεί ακόμη δύο εβδομάδες, ώστε να μπει φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ωστόσο, υπάρχει και ένα… καλό σενάριο που τον θέλει να είναι έτοιμος και για το ματς με την Εφές, που είναι προγραμματισμένο για τις 24 του μήνα.

Εφόσον δεν αγωνιστεί απέναντι στους πρωταθλητές Τουρκίας, τότε ο Πάντερ αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος στην επόμενη αναμέτρηση της Παρτίζαν, που είναι στις 30/11 κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο Βελιγράδι για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.