ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 June, 2023 - 16:28

Categories: 

Προτάθηκε ο Ντανιέλ Αμαρτέι στον Ολυμπιακό

Σε πλήρη εγρήγορση βρίσκονται στον Ολυμπιακό με φόντο την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενίσχυση του ρόστερ σε όλες τις γραμμές.

Με τους «ερυθρόλευκους» να εξετάζουμε μ ιδιαίτερη προσοχή όλες τις δυνατές περιπτώσεις αξιόλογων παικτών που υπάρχουν στον ορίζοντα. 

Στην συγκεκριμένη κατηγορία φαίνεται να ανήκει και ο Ντανιέλ Αμαρτέι.

Ο 28χρονος Γκανέζος έμεινε ελεύθερος από την Λέστερ και προτάθηκε στον Ολυμπιακό από γραφείο μάνατζερ  με την περίπτωσή του να εξετάζεται .

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αμυντικό χαφ. Πρόκειται για θέσεις που ο Ολυμπιακός φέρεται να αναζητά παίκτες.

Να σημειωθεί ότι για τον Αμαρτέι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ στην Τουρκία αναφέρουν πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται και ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του με συμβόλαιο ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

 

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση, ωστόσο περιμένει αρχικά να κλείσει προπονητή.

 

Ομάδα: