ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2023 - 21:38

Categories: 

Προχώρησε σε τελική συμφωνία ο Παναθηναϊκός με τον Ματ Τόμας

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Ματ Τόμας (29 χρονών, 1.93 μέτρα), με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει για συμβόλαιο 6 μηνών και προοπτική ανανέωσης μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

 

Ο Ματ Τόμας (29 χρονών, 1.93 μέτρα) προβάλει τα πράσινα. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ για συμβόλαιο 6 μηνών συν ενός χρόνου και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

 

Ο Αμερικανός σουτέρ με ικανότητα να αγωνιστεί στις θέσεις των σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ ήταν ο εκλεκτός του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σε προχωρημένες επαφές, μέχρι τελικά να επιτευχθεί η συμφωνία.

 

Με την απόκτηση του Τόμας ο Παναθηναϊκός έχει πλέον 9 ξένους στο ρόστερ του, αφού πέραν του Αμερικανού έχει ακόμα τους εξής: Νέιτ Γουόλτερς, Πάρις Λι, Μάριους Γκριγκόνις, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Γουίλιαμς, Αρτούρας Γκουντάιτις και Άντριου Άντριους. Ο τελευταίος πάντως έχει τεθεί εκτός ομάδας, αν και παραμένει δηλωμένος στην Basket League, αφού έχει αρνηθεί να υπογράψει το σχετικό έγγραφο για να αντικατασταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Ομάδα: